Prijs weergeven

BMW 4 serie huren

Voor het huren van een auto voor een zakenreis, familiebezoek of voor op vakantie, is Sixt de ideale partner. Wil je een veilige, betrouwbare én comfortabele auto huren? Dat kan want door heel Nederland zijn meer dan 40 vestigingen, zodat er altijd wel een vestiging bij je in de regio aanwezig is waar je de ideale huurauto vindt. Een auto huren was nog nooit zo gemakkelijk. Voor autoverhuur kun je bij ons terecht voor zowel personenauto's als bestelwagens.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 4 serie huurauto
BMW 4 Cabrio momenteel niet beschikbaar

Al jarenlang de nummer 1 in autoverhuur

Bij Sixt hebben we een ruim wagenpark van verschillende automerken zodat je altijd een passende auto kunt huren, zoals bijvoorbeeld een BMW 4 serie. En je huurt natuurlijk altijd voor een aantrekkelijke prijs. Je vindt bij ons namelijk vaak aanbiedingen met extra kortingen. Wanneer je van stijlvolle auto's houdt moet je eens de nieuwe BMW 4 serie proberen. Een BMW 4 serie  heeft een prachtig scherp en sportief uiterlijk en valt mede daardoor op in het verkeer.

Een BMW 4 serie huren!

Een BMW 4 serie is stijlvol, luxe én comfortabel. Hierin rijd je graag als je al eens eerder kennis gemaakt heeft met deze auto uit het wagenpark van Sixt. In een BMW 4 serie word je natuurlijk graag gezien. De BMW 4 serie is een elegante auto die is voorzien van veel luxe snufjes en veiligheidsvoorzieningen zodat je absoluut veilig de weg op kan. Nog meer redenen dus om een BMW 4 serie te huren. Of het nu voor een dag is of voor langere periode, wij helpen je graag op weg met een BMW 4 serie. Je  kunt bij ons een BMW 4 serie huren vanaf de leeftijd van 21 jaar.

BMW 4 serie Cabrio huren

Bij Sixt heeft u de keuze uit bijna alle modellen van verschillende merken. In het geval van BMW hebben wij vele modellen beschikbaar. Voor de BMW 4 serie hebben wij de sedan in onze vloot en nu ook de cabrio. Met dezelfde extras en betrouwbaardheid van de 4 serie alleen dan met een open dak. Perfect voor een zakenreis of een vakantie in de zon.

360° uitzicht: De BMW 4 serie Gran Coupé van binnen

Andere BMW modellen van Sixt

Wil je ook een stijlvolle BMW 4 serie huren? Wij kunnen niet altijd garanderen dat er een BMW 4er model beschikbaar is voor de dag dat u reserveert. In dat geval krijg je uiteraard een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde klasse mee.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren