BMW 3-serie huren

BMW 3 serie huren

De BMW 3 serie is al sinds de introductie van het model in 1975 ongekend populair. Snel, sportief en van uitstekende Duitse kwaliteit, is deze compacte wagen van BMW in talloze situaties inzetbaar. Heb je bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden een goed uitziende en ook onderscheidende wagen nodig, dan is de BMW 3 serie een uitstekende keuze. De BMW 3 serie is er voor je in de sedan, GT sedan en station versie. Door de robuuste motor is deze BMW tevens prima geschikt voor als je snel buiten de stad of zelfs in een ander deel van het land moet zijn. Is een BMW 3 serie huren wat voor jou? Dan heb je met SIXT als autoverhuurder de juiste partner gevonden!

BMW 3-serie huren
of vergelijkbaar
bmw 3er 4d blau 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Airconditioning 2 Tassen 2 Koffers

Boek een premium sedan of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium sedans, zoals de Mercedes-Benz CLA etc.

Een BMW 3 serie huren van SIXT: de mogelijkheden

SIXT en een snelle BMW 3 serie sluiten perfect op elkaar aan. Met vestigingen door heel het land, is het bij ons namelijk geen probleem de auto in de ene stad te huren en vervolgens in een andere stad weer in te leveren. Zelfs op Schiphol beschikken we over een vestiging, handig dus voor als je van het vliegveld naar huis moet. Daarnaast zijn we zonder meer een autoverhuurder die met zijn tijd is meegegaan. Zo is het bij SIXT mogelijk gemakkelijk online of via een app op je smartphone een huurauto te reserveren. Zo weet je zeker dat de BMW 3 serie voor je klaar staat en vermijd je onnodig geregel aan de balie.

Een BMW 3-serie huren: eersteklas service inbegrepen

Wij gaan zelfs nog een stapje verder om het huren van een BMW 3 serie wel erg gerieflijk te maken. Zo kun je er van op aan dat onze huurauto maximaal een half jaar oud is, wordt de auto grondig voor je schoongemaakt en kunnen we extra accessoires moeiteloos in orde brengen.  Bij autoverhuur van Sixt staat de tevredenheid van onze klanten namelijk voorop.