Prijs weergeven

BMW 2 serie huren

Een auto huren vanuit de BMW 2 serie doe je natuurlijk bij Sixt autoverhuur. Want hierbij hoort een goede service, uitstekende huurauto en de beste huurvoorwaarden. Bij ons zullen al deze belangrijke punten voldaan worden. Hierdoor zijn wij al flink uitgegroeid waardoor je ons al in 100 landen kunt vinden. Met in totaal 2000 vestigingen is de kans groot dat wij in de buurt van jouw vakantiebestemming zitten.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 2 serie huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Daarnaast ben je bij onze autoverhuur altijd goedkoop uit. Met een standaard lage prijs en speciale acties zorgen wij er altijd voor dat het voor jouw het beste uitkomt. We bieden een breed aanbod aan auto's en verschillende merken waaronder de BMW 2 serie. Door een BMW 2 te huren ben je zeker van een goede auto voor de vakantie.

De voordelen van een huurauto bij ons

De compacte afmeting en de nodige functionaliteit maken deze auto's tot een groot succes. Ze hebben een dynamisch design en zijn de ideale gezinsauto. Een BMW 2 huren is dan ook zeker een aanrader wanneer je met het gezin op vakantie gaat. Want naast een schitterende wagen biedt de BMW 2 serie ook voldoende ruimte voor jouw bagage. Het rijplezier zal dus zeker bevorderd worden door zo'n auto. Echter door haar voordelen is een BMW 2 huren niet altijd mogelijk. Houd hier dus rekening mee en boek vroegtijdig. Wanneer deze uitvoering niet meer beschikbaar is, zullen wij voor een passend alternatief met dezelfde voordelen zorgen. Hierdoor ontvang je altijd het beste wat wij kunnen bieden.

Reserveer jouw auto

Een auto huren vanuit de BMW 2 serie doe je natuurlijk zo snel mogelijk. Want het sportieve uiterlijk en de opbergmogelijkheden bieden de perfecte uitkomst voor iedere vakantie. Door een BMW 2 te huren heb jij een stoere wagen om in te rijden en alle voordelen voor een gezin met kinderen. Kijk op www.sixt.nl/huurautos, of wij in de buurt zitten van jouw vakantiebestemming. Vervolgens kan je de reservering van de BMW 2 serie aanvragen via onze website. Natuurlijk is de reservering van een BMW 2 serie ook telefonisch mogelijk. Ga dus goed uitgerust op vakantie en boek een auto vanuit de BMW 2 serie bij Sixt.

360° uitzicht: de BMW 2 serie van binnen

Andere BMW modellen van Sixt

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat u een BMW 2 serie zult ontvangen, maar u zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren