BMW 2 Serie Cabrio huren

BMW 2 serie Cabrio huren

Bij SIXT is het nu ook mogelijk om een BMW 2 Serie Cabrio te huren. Als internationale prijsvechter zal het je niet verbazen dat de Sixt-verhuurtarieven bijzonder redelijk zijn voor een personenauto als de BMW 2 Serie Cabrio. Behalve dat je bij SIXT nooit te veel betaalt, staat ons verhuurbedrijf tevens bekend om de vele voordelen die onze klanten worden geboden.

BMW 2 Serie Cabrio huren
of vergelijkbaar
bmw 2er cabrio 2d weiss offen 2017
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch Airconditioning 1 Koffers

Rijden in stijl met een BMW 2 Serie Cabrio van SIXT

Een BMW 2 Serie Cabrio huren bij SIXT betekent betaalbaar rijden in stijl én met klasse. Deze huurauto is namelijk uitgerust met een stoffen overkapping, die voorzien is van isolerende bekleding. Ook wanneer het geen zomer is, voel je je in een BMW 2 Serie Cabrio dus altijd comfortabel. Als het weer het toelaat kan de kap omlaag worden geklapt. Dankzij de elektrische bediening duurt het openen of sluiten ervan slechts twintig seconden. Je hoeft hiervoor trouwens niet eerst te stoppen, want het bedieningssysteem werkt tot een snelheid van vijftig kilometer per uur. Een extra verstevigde carrosserie zorgt ervoor dat de veiligheid in de BMW 2 Serie Cabrio steeds gewaarborgd is.

SIXT: BMW 2 Serie Cabrio met korting

Hoewel het geen geheim is dat SIXT zeer voordelig is, is het mogelijk om een BMW 2 Serie Cabrio te huren met korting. Het komt namelijk regelmatig voor dat wij deze of een soortgelijke huurauto in de aanbieding hebben. Op onze website lees je dagelijks welke auto's tijdelijk voor een lagere prijs worden verhuurd, zodat je eenvoudig in de gaten kunt houden of de BMW 2 Serie Cabrio daar bij zit. Als je een auto huurt, kan SIXT helaas niet altijd garanderen dat je een BMW 2 Serie Cabrio zult ontvangen. In dat geval krijg je echter een gelijkwaardige auto mee van hetzelfde klasse- en kwaliteitsniveau.