Prijs weergeven

BMW 2 serie Active Tourer huren

Dat je bij Sixt autoverhuur voordelig een auto kunt huren wist je natuurlijk al langer. Deze service willen wij blijven bieden en hebben daarom nu de Active Tourer aan onze vloot toegevoegd die je voordelig kunt huren, zoals je gewend bent. Naast voordelig een auto huren kun je ook vele extra’s toevoegen, zoals een navigatie systeem, een autostoeltje voor de kinderen, of u kunt kiezen voor one-way huur, waardoor je de auto in kunt leveren waar jou dat het beste uitkomt. Er zijn dus vele opties om het auto huren zo gemakkelijk mogelijk te maken. De BMW 2 serie Active Tourer is er voor u ook in 5S versie.

  • 5 zitplaatsen
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 2 serie Active Tourer huren

Maak gebruik van de ruimte in de Active Tourer

De Active Tourer biedt een unieke combinatie van ruimte, functionaliteit en dynamisch design. Hierdoor is deze auto perfect voor reizen, het vervoeren van goederen en natuurlijk ook gewoon voor dagelijks gebruik. De BMW Active Tourer is ook zeer geschikt als gezinsauto.


BMW staat bekend om de combinatie luxe, design, en comfort en laat het dan ook goed terug zien in dit model. Ook ruimte is zeer belangrijk in deze auto. Er zijn verschuif- en neerklapbare stoeken, een opvouwbare bagageruimtevloer en vele opbergmogelijkheden waardoor alle ruimtes in de Active Tourer optimaal benut kunnen worden. Verder zorgen de grote portieren voor een optimaal in- en uitstap gemak.

De Active Tourer overal beschikbaar in Nederland

Sportief, luxe, ruimte, comfort. Deze vier woorden staan centraal bij de Active Touren. Je kan deze auto nu huren bij vele locaties in Nederland, waaronder de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Het personeel staat graag voor je klaar om de sleutel van deze auto te overhandigen.

Andere BMW modellen van Sixt

Helaas kunnen wij niet garanderen dat je daadwerkelijk een BMW 2 serie Active Tourer kunt huren, maar je zult altijd een auto ontvangen die uit dezelfde klasse komt, zodat je er niet op achteruit gaat.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren