BMW 1-serie huren

BMW 1 serie huren

Bij SIXT kun je nu heel voordelig een BMW 1 serie huren. Een BMW 1 serie is een stijlvolle en functionele auto waar je een zekere klasse mee uitstraalt. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare huurauto voor privé gebruik of voor zakelijke doeleinden, met een BMW 1 serie kun je voor de dag komen. Een BMW 1 serie coupé, 3-deurs, 5-deurs of cabrio, bij SIXT kun je er razendsnel over beschikken. De modellen van de autoverhuur van SIXT zijn in ieder geval maximaal zes maanden oud, dus je bent verzekerd van een relatief nieuwe huurauto. Het gemak en het comfort van de BMW 1 serie is ongeëvenaard.

BMW 1-serie huren
of vergelijkbaar (CLMX)
bmw 1er 5d weiss 2017
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

Een BMW 1 serie huren was nog nooit zo voordelig

SIXT is een betrouwbare en voordelige service. Voor een scherp geprijsde BMW 1 serie ben je bij ons écht aan het juiste adres. Onze autoverhuur service is daarnaast ook zeer eenvoudig. Je vindt onze verhuurlocaties op strategische plaatsen in het land, zoals bijvoorbeeld bij een luchthaven of een treinstation. Een BMW 1 serie huren kun je ook online regelen. Je kunt namelijk een BMW 1 serie reserveren op onze website, telefonisch, of via de speciale iPhone of BlackBerry app of gebruik de handige SIXT Quick-Check-In Terminal.

BMW 1 serie huren, kwaliteit en goede service!

Een BMW 1 serie huren is geschikt voor als je alleen op stap gaat, of met meerdere mensen tegelijk. Het is namelijk een ruime auto die van alle gemakken is voorzien. Ervaar het nu zelf, bij ons kun je zonder al te veel administratieve rompslomp zo de weg op en je levert de auto gemakkelijk weer in na gebruik. Een BMW 1 serie huren hoeft absoluut niet duur te zijn en is dichterbij dan je denkt dankzij SIXT autoverhuur.