Prijs weergeven

BMW 1 serie huren

Bij Sixt kun je nu heel voordelig een BMW 1 serie huren. Een BMW 1 serie is een stijlvolle en functionele auto waar je een zekere klasse mee uitstraalt. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare huurauto voor privé gebruik of voor zakelijke doeleinden, met een BMW 1 serie kun je voor de dag komen. Een BMW 1 serie coupé, 3-deurs, 5-deurs of cabrio, bij Sixt kun je er razendsnel over beschikken. De modellen van de autoverhuur van Sixt zijn in ieder geval maximaal zes maanden oud, dus je bent verzekerd van een relatief nieuwe huurauto. Het gemak en het comfort van de BMW 1 serie is ongeëvenaard.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
BMW 1 serie huurauto

Deze mooie huurauto kun je vinden in één van onze 41 vestigingen in Nederland. Wij zijn namelijk vertegenwoordigd in veel grote steden, zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

Een BMW 1 serie huren was nog nooit zo voordelig

Sixt autoverhuur is een betrouwbare en voordelige service. Voor een scherp geprijsde BMW 1 serie ben je bij ons écht aan het juiste adres. Onze autoverhuur service is daarnaast ook zeer eenvoudig. Je vindt onze verhuurlocaties op strategische plaatsen in het land, zoals bijvoorbeeld bij een luchthaven of een treinstation. Een BMV 1 serie huren kun je ook online regelen. Je kunt namelijk een BMW 1 serie reserveren op onze website, telefonisch, of via de speciale iPhone of BlackBerry app of gebruik de handige Sixt Quick-Check-In Terminal.

BMW 1 serie huren, kwaliteit en goede service!

Een BMW 1 serie huren is geschikt voor als u alleen op stap gaat, of met meerdere mensen tegelijk. Het is namelijk een ruime auto die van alle gemakken is voorzien. Ervaar het nu zelf, bij ons kunt u zonder al te veel administratieve rompslomp zo de weg op en u levert de auto gemakkelijk weer in na gebruik.

Een BMW 1 serie huren hoeft absoluut niet duur te zijn en is dichterbij dan u denkt dankzij Sixt autoverhuur.

 

 

360° uitzicht: de BMW 1 serie van binnen

Andere BMW modellen van Sixt

Sixt Autoverhuur kan niet garanderen dat je een BMW 1 serie zult ontvangen, maar je zal een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse verkrijgen: CLMR.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren