VW Caddy huren

Volkswagen Caddy huren

Bij SIXT kun je nu ook de Volkswagen Caddy huren. De Volkswagen Caddy is een echte alleskunner en kan dus als huurauto op verschillende manieren worden ingezet. Heb je een auto nodig om wat extra bestellingen weg te brengen? Of juist wat om grotere bagage ophalen.

Het kan allemaal wanneer je kiest om een Volkswagen Caddy te huren. Een Volkswagen Caddy is eigenlijk een kleine bedrijfswagen op basis van een personenauto. Dus een mooie combinatie van beide. De eerste Caddy in 1979 was een pick-up versie van de Volkswagen Golf. Nu, tientallen jaren later is het Volkswagen Caddy model nog steeds een gewilde huurauto.

VW Caddy huren
of vergelijkbaar (A)
vw caddy weiss 2018
3 Stoelen Benzine Airconditioning

Veel voordelen met de Caddy

Een Volkswagen Caddy huren bij SIXT geeft je ineens extra flexibiliteit op het gebied van mobiliteit. De ruime laadruimte van het Volkswagen Caddy is geschikt voor allerlei doeleinden. De Volkswagen Caddy heeft meestal een gesloten achterkant, waardoor de inhoud van de auto aan het oog onttrokken wordt. Dit is zeker belangrijk wanneer je waardevolle spullen moet vervoeren. Een Volkswagen Caddy huren kan zowel uit privé of zakelijke oogmerk een juiste beslissing zijn. Voor de zakelijke regelmatige gebruiker, kunnen wij een speciaal huurcontract aanbieden. Maar ook voor de particulieren gebruiker biedt een Volkswagen Caddy veel voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy huren om op vakantie te gaan. Alle bagage achterin en zelfs een grote tent past er moeiteloos in.

Een lage prijs en een hoog servicelevel

Wanneer je kiest om een auto te huren bij Sixt, kies je voor betrouwbaarheid, goede huurvoorwaarden en een uitstekende service. Al sinds 1912 staat autoverhuur op een hoog level bij ons bedrijf. Via de overzichtelijke website kun je wereldwijd een auto zoeken en rekenen op de hulpvaardigheid van onze medewerkers. Daarbij hanteren wij aantrekkelijke prijzen met veel aanbiedingen en kortingen. Zo kun je voor een lage prijs een auto huren, zoals de Volkswagen Caddy.

Andere Volkswagen busjes

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs