Verhuisdozen huren
Nu bij SIXT
Verhuispakketten

Busje met verhuisdozen huren bij SIXT

Je hebt altijd al verhuispakketten kunnen kopen bij SIXT als je jouw bestelbusje op kwam halen, maar nu is het ook mogelijk om deze gelijk erbij te boeken als je er voor kiest om hier op de website een busje te huren. Nu hoef je hier dus niet extra meer om te vragen als je de bus op komt halen. Ideaal toch?

Kartonnen dozen € 15

Heb je geen tijd om op zoek te gaan naar dozen voor transport? Weet je niet waar je dozen van goede kwaliteit kunt kopen? Mis je wat verhuisdozen? Haal ze af bij een SIXT vestiging waar je jouw bedrijfswagen huurt. Deze praktische en economische oplossing voor kleine verhuizingen is een uitstekende manier om tijd te besparen op wat vaak een strak schema is.

Verhuisdozen of verhuisdeken huren met Sixt

De periode dat je bezig bent met verhuizen kan een hele stressvolle periode zijn. Het is dan wel zo fijn als je een busje huurt, je bij hetzelfde bedrijf ook de verhuisdozen kan kopen en alle andere verhuisbenodigheden. Wij weten dat dit goed uit komt, en zorgen er dan ook graag voor dat het mogelijk is om je hiermee te helpen.

Wil je graag voor deze extra huuroptie kiezen, selecteer dan de verhuiswagen die je wilt huren. Daarna kun je voor alle overige extras kiezen.

Voor het verhuizen kun je voor de volgende extras kiezen:

  • Steekwagen huren: Maak het jezelf gemakkelijk door de verhuisdozen niet te dragen, maar te rollen. Je zet de dozen gewoon op de steekwagen, waardoor deze zeer gemakkelijk te vervoeren zijn. Je bestuurt de steekwagen door middel van twee handvaten. 
  • Hondje (rolplateau) huren: Ook het huren van een rolplateau heeft zijn voordelen. Net als bij de steekwagen, kun je gemakkelijk dozen vervoeren. In tegenstelling tot de steekwagen, heeft het hondje geen handvaten. Hierdoor kunt u meer dozen op elkaar stapelen, maar het kan iets lastiger zijn om te sturen met het rolplateau. 
  • Sjorband met of zonder ratel kopen : Om er zeker van te zijn dat al jouw eigendommen op hun plek blijven tijdens de verhuizing, is het aan te raden om ze vast te zetten met een sjorband. Bij SIXT kun je je spanbanden met en zonder ratel kopen, zodat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt.
  • Verhuisdeken kopen: Bij Sixt kun je nu ook een verhuisdeken kopen. Opslagdekens zijn vooral bedoeld om je meubels en andere goederen te beschermen. Het voordeel van verhuisdekens is dat ze zeer flexibel zijn en ook nog eens meerdere keren gebruikt kunnen worden. 
  • Pakket met vijf stuks verhuisdozen kopen: Ga je verhuizen en heb je dozen nodig, dan zit je bij onze autoverhuur goed, want je kunt bij ons een pakket met vijf verhuisdozen kopen. Als vijf verhuisdozen niet genoeg zijn, kun je natuurlijk nog meerdere pakketten kopen. 
  • Pakket met vijf stuks verhuisdozen, 3 spanbanden en 3 verhuisdekens kopen: Wil je een compleet pakket kopen bestaande uit vijf verhuisdozen, 3 spanbanden en 3 verhuisdekens, dan zit je met dit pakket goed. Voor een klein bedrag kun je beschikking hebben over dit pakket, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken als je er achter komt dat je nog iets vergeten bent.