Peugeot Expert huren

Peugeot Expert huren

Huur een Peugeot Expert bij SIXT, en ontdek de bedrijfsauto die het leven gemakkelijker maakt. De nieuwe Expert is flexibel en past zich eenvoudig aan aan al je behoeften. Dankzij de geavanceerde motoren gaan rijcomfort en rijprestaties hand in hand.

Peugeot Expert huren
of vergelijkbaar (V)
peugeot expert tepee van braun 2013
7 Stoelen 5 Deurs Handgeschakeld Airconditioning 3 Tassen 2 Koffers

Huur een Peugeot Expert en ontdek de volgende pluspunten:

Solide en flexibel: De Expert heeft een modern en solide design. Deze luxe bestelauto is leverbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen, van een compactversie tot een extra ruime variant voor professioneel gebruik.

Een praktische stadsauto: De compactversie van de Expert heeft een lengte van 4,60 m, wat hem ideaal maakt voor in de stad. Toch is deze bestelauto niet minder efficiënt: ook de compacte versie heeft nog altijd een laadvermogen tot 1320 kg. Nog een prettige bijkomstigheid: de Expert is gemakkelijk in te parkeren en niet hoger dan 1,90 m, zodat je probleemloos elke parkeergarage binnenrijdt.

Flexibel en toch zuinig: Peugeot Expert verhuur is jouw sleutel tot zuinigheid en flexibiliteit. De nieuwe Expert beschikt over een speciaal luik waardoor je ladingen tot wel 4 m lang op een vlakke laadvloer kunt vervoeren, terwijl er voorin nog altijd voldoende zitruimte overblijft voor twee personen.

Peugeot Expert verhuur bij SIXT

Of je nu een bestelbus zoekt voor een zakenreis, een familievakantie of roadtrip, een auto huren is de perfecte oplossing. Autoverhuur biedt de mogelijkheid om jouw rijcomfort optimaal af te stemmen op je individuele gebruikswensen. Bovendien ben je altijd verzekerd van een huurauto die in topconditie verkeert. Helaas kan het gebeuren dat er geen Peugeot Expert beschikbaar is. In dat geval zullen wij er alles aan doen om voor jou een auto uit dezelfde categorie te vinden. Zorgeloos rijden? Dat doe je met SIXT!