Iveco Daily huren

Iveco Daily huren

Huur een Iveco Daily en maak kennis met een sterke, veelzijdige en efficiënte bestelwagen. Trouw aan zijn zakeninstinct introduceert deze ruime bus talloze nieuwe functies. Zo ben je verzekerd van de beste partner voor elke nieuwe uitdaging. De Iveco Daily is er voor u in de S en C uitvoering.

De Iveco Daily kort biedt plaats aan 5 euro pallets. De inhoud van de Daily kort is 10.2 m³. Het busje beschikt over een schuifdeur aan de zijkant van de bus. Daarnaast beschikt het busje over 3 zitplaatsen. De minimumleeftijd om een Iveco Daily kort of VW Crafter te huren is 19 jaar. Daarnaast moet de bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B / 3 **. Let op dat de voertuiggevevens alleen gaan om voorbeelden van de voertuigklasse gaat, de werkelijke gegevens kunnen dus afwijken. 

Iveco Daily huren
of vergelijkbaar (B)
iveco daily kasten schwarz sx 2015
3 Stoelen Benzine Airconditioning

Dit zijn de voordelen van Iveco Daily verhuur:

Nauw verwant aan de vrachtwagen: De Iveco Daily is een unieke aanwinst onder de bestelauto's van SIXT, want geen enkel ander model komt zo dicht in de buurt van de vrachtwagen. Met Iveco Daily verhuur beschik je over een zee van ruimte. Een B-rijbewijs is voldoende om met deze robuuste krachtpatser de weg op te kunnen.

Model of the Year: De Daily was nog maar net gelanceerd of zijn carrière begon al goed. In 2014 werd hij uitgeroepen tot International Van of the Year, waar hij de Vivaro, de Transit en de Vito ruimschoots achter zich liet.

Sterk en veelzijdig: De Daily beschikt over een boordcomputer die het aantal draaiuren bijhoudt en wielen met zes bouten. Zwaardere uitvoeringen mogen in totaal 7 ton vervoeren, waarvan 4 ton lading. De Iveco is voorzien van een robuust chassis en een verlaagde laadvloer.

Zorgeloos rijden? Huur een auto!

Heb je tijdelijk veel ruimte nodig? Dan is een auto huren de ideale oplossing. Zo kies je zelf het type bestelwagen dat bij je behoeften past. Of je nu een passagiersbus zoekt of een handige transportwagen voor je zakelijke uitdagingen. De auto's van SIXT zijn altijd 100% technisch in orde, kraakhelder en up to date. Helaas kunnen we niet altijd garanderen dat er nog een Daily klaarstaat, maar we doen er alles aan om voor jou een passend model te vinden

Meer Iveco modellen bij SIXT

Andere voertuigcategorieën

Hatchbacks/Compacte klasse
Cabrio's
Sportauto's
Luxe auto's
MPV's
SUVs