Ford Transit huren

Ford Transit huren

SIXT heeft huurauto's in alle maten, van de Fiat 500 tot aan de Ford Transit. Welk model je kiest, is geheel afhankelijk van jouw wensen. Wil je een auto huren voor het drukke stadsverkeer of heb je het een en ander te vervoeren? In het laatste geval kun je prima uit de voeten als je kiest voor om een Ford Transit te huren. De Ford Transit is een grote auto met een toonaangevende laadcapaciteit. Al tientallen jaren is de Ford Transit een geliefde wagen voor het bedrijfsleven en ook bij ons is er altijd een grote vraag naar de Ford Transit. Niet alleen door zijn ruimte, maar tevens door het efficiënte brandstofverbruik en de geavanceerde technologieën is de Ford Transit een gewilde huurauto.

Ford Transit huren
of vergelijkbaar (A)
ford transit luton kasten weiss sx 2006
3 Stoelen Benzine Airconditioning

Ford Transit: Particulier of zakelijk

Een Ford Transit huren kan bij verschillende verhuurstations van Sixt. Meestal voor een zeer scherpe prijs. Wanneer de Ford Transit regelmatig voor zakelijke doeleinden moet worden gebruikt, kun je eventueel gebruik maken van een zakelijk huurcontract. Ook voor privé doeleinden is de Ford Transit een perfecte keuze, denk maar eens aan een verhuizing of een gekocht bankstel ophalen. Als je er voor kiest om een Ford Transit huren, kun je alles in één keer vervoeren. Ook voor de particuliere gebruiker hebben wij uitstekende huurvoorwaarden en een excellente service. Bij ieder verhuurstation staan ervaren en klantvriendelijke medewerkers voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Al vanaf 1912 is ons belangrijkste streven: een hoogwaardig dienstverlening en aantrekkelijke prijzen op het gebied van autoverhuur.

Aanbiedingen en kortingen

Alle bestelwagens, vrachtwagens en minibusjes zijn altijd jonger dan twee jaar. In de grote steden in de Randstad hebben wij een uitgebreide bestelwagenvloot, waaronder de Ford Transit. Ook buiten de Randstad heeft u een ruime keuze. Naast de topaanbiedingen kun je nog extra besparen door jouw Ford Transit model doordeweeks te huren in plaats van in het weekend. Wil je een auto huren voor een verhuizing, maar je weet nog niet precies welk formaat je nodig hebt, lees dan meer over het huren van een verhuiswagen.

Andere Ford personenbusjes