Ford bestelwagen huren
Nu bij SIXT

Ford Bestelwagens

Bij SIXT bieden we een selectie van Ford bestelwagens aan die op maat gemaakt zijn, zodat je zeker weet dat je alle ruimte en kracht hebt die je nodig hebt. Vaak is het de moeite waard om te overwegen om de bestelauto's te verhuizen om verschillende redenen. Onze Ford Transit bestelwagen biedt een royale hoeveelheid laadruimte, maar is klein genoeg om te gebruiken in krappe straten in de stad. Onze Ford Transit Luton met laadklep is wat je nodig hebt voor grote verplaatsingen met bijzonder grote of zware lading. Deze heeft de grootste afmetingen en kracht met de handige ingebouwde laadklep om de spullen van de grond in de vrachtwagen te tillen.

Beschikbare Ford bestelwagens

3 Passagiers

Benzine

Airconditioning

Huur een bestelwagen bij SIXT

Als je een busje gebruikt om te verhuizen ben je niet alleen flexibeler met de grootte, maar ook met de timing. Als je op een krappe plek zit en je moet snel wat spullen verplaatsen op de dag, dan is huren met SIXT een betaalbare oplossing waarbij je het voertuig kunt ophalen en afzetten wanneer het je uitkomt. Dit is geweldig als je maar een handvol meubels hebt om te verhuizen en onze minimumleeftijd voor bestelwagens is slechts 21 jaar met een regulier rijbewijs. Verhuiskosten zijn vaak inbegrepen in de prijs van de arbeid en kunnen kostbaar zijn, met je eigen verhuiswagen zolang je vrienden of familie hebt om te helpen, dan wordt verhuizen een stuk goedkoper.

Waarom een Ford bestelwagen huren


Ford is een van Amerika's oudste en meest herkenbare autofabrikanten ter wereld die sinds 1903 veelzijdige en betrouwbare voertuigen maakt. Met meer dan een eeuw aan toonaangevende ontwerpen en een kenmerkende assemblagelijn heeft het bedrijf auto's gebouwd voor twee wereldoorlogen en Le Mans winnende raceauto's, allemaal bovenop hun consistente lijn van economische gezinsauto's. Ze zijn zonder twijfel een van de toonaangevende merken die wereldwijd bekend staan om hun goede vakmanschap, solide ontwerp en betrouwbaarheid. Hoewel ze dus herkenbaar zijn in veelgebruikte auto's zoals de Ford Focus tot aan hun Amerikaanse Muscle luxelijn, zoals de Ford Mustang, is het bedrijf zo invloedrijk dat het voortdurend wordt gezien als wegen als vrachtwagens en bestelwagens - niet alleen in de VS maar wereldwijd. Of het nu gaat om het maken van vliegtuigen tijdens oorlogen of het maken van transporteurs meer Fortune 500-bedrijven, Ford heeft zijn naamgenoot verdiend als go to brand voor elke autobehoefte.