Audi Q5 huren

Audi Q5 huren

Wanneer je denkt aan Audi, dan denk je aan Duitse degelijkheid. Met de Audi Q5 is het niet anders. Deze middelgrote SUV werd in 2008 gelanceerd om voor zowel in de stad als voor langere afstanden een betrouwbare keuze te zijn. Met vijf comfortabele zitplaatsen, een krachtige motor en een ruime kofferbak vormt dit model van Audi dan ook een erg veelzijdige wagen. Het spreekt daarom voor zich dat de Audi Q5 onderdeel uitmaakt van het uitgebreide assortiment van SIXT. Ben je dus op zoek naar een gerespecteerde autoverhuurder om een Audi Q5 te huren, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Audi Q5 huren
of vergelijkbaar
audi q5 5d braun 2018
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 3 Tassen

Boek een SUV of vergelijkbaar

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare premium full-size SUV's, zoals de Jeep Grand Cherokee, VW Tiguan en vergelijkbaar.

Een Audi Q5 huren bij SIXT: de voordelen op een rijtje

Net zoals dat de Audi Q5 een uitstekende auto is, staat SIXT ook bekend als een uitstekende autoverhuurder. Door heel het land staan we namelijk voor je klaar. Verwacht dus niet alleen in de grote steden meerdere vestigingen van ons aan te treffen, maar ook bijvoorbeeld op Schiphol. Wanneer je van tevoren via het internet of telefonisch reserveert, kunnen we zelfs zorgen dat uw Audi Q5 meteen nadat je geland bent al voor je klaar staat. Inleveren kan natuurlijk ook prima op een andere locatie of zelfs in het buitenland als je dit eerst met ons bespreekt. Als grote en succesvolle autoverhuurder is SIXT in staat je bijna overal in Europa van dienst te zijn.

Een Audi Q5 huren: tevredenheid gegarandeerd

Het is dan ook niet voor niets dat huurders die eerder bij Sixt gehuurd hebben, keer op keer bij ons terugkeren. Onze wagens, waaronder ook de Audi Q5 die je van ons meekrijgt, verkeren altijd in prima staat en zijn maximaal niet meer dan een half jaar oud. Extra accessoires zoals kinderstoeltjes of zelfs een sjorband met ratel kunnen we tevens voor je regelen, terwijl de wagen voordat je deze meekrijgt natuurlijk ook grondig wordt schoongemaakt. Laat de service en autoverhuur dus maar aan ons over. Je kunt ondertussen optimaal genieten van het comfort en de betrouwbare wegligging van de Audi Q5.