Audi Q2 huren

Audi Q2 huren

Als je een comfortabele en moderne SUV wilt, dan maakt SIXT Audi Q2 verhuur mogelijk voor jou. Wil je een auto huren die zowel in de binnenstad als op het platteland of in de bergen goed presteert, dan is de Q2 van Audi een uitstekend model. Deze compacte SUV bied je ook veel ruimte en heeft een aantal moderne opties die je veel rijplezier zullen geven. Ook als je voor zakelijke doeleinden een huurauto nodig hebt, kom je met de Q2 SUV van Audi beslist goed voor de dag.

Audi Q2 huren
of vergelijkbaar (PFAR)
audi q2 4d white 2017
5 Stoelen 5 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 3 Tassen

Een Audi Q2 huren: Belangrijke kenmerken van de Audi Q2

Als je bij ons een Audi Q2 huurt, dan kies je voor deze kenmerken:

Een topsnelheid van 218 km per uur, 400 Nm koppel en eenversnellingsbak met zes of zeven standen. Rustgevende en sfeervolle ambient led-verlichting, die je naar eigenbelieven kunt aanpassen.Goed functionerende en bijzonder heldere led-verlichting in de koplampen. Compleet infotainmentcentrum met Audi smartphone interface entopklasse geluidssysteem. Comfortabel rijden, ook op lange stukken, door het bedieningsgemaken opties van de "Virtual Cockpit".

Audi Q2 verhuur bij SIXT

Huur een Audi Q2 bij ons als je wilt profiteren van het rijcomfort en de innovatieve technieken die Audi-rijden tot zo'n plezier maken. Huur een auto bij ons als je voordat je op reis gaat veel gemak wilt ervaren bij het boeken. Jij selecteert de auto van jouw keuze en boekt tegelijkertijd de extra opties zoals navigatie of automatische transmissie. Je huurauto reserveren gaat heel eenvoudig online of via onze mobiele app. Mocht het zo zijn dat we je dit type auto niet kunnen leveren, dan krijg je een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigklasse.