Prijs weergeven

Audi Q2 huren

Als u een comfortabele en moderne SUV wilt, dan maakt Sixt Audi Q2 verhuur mogelijk voor u. Wilt u een auto huren die zowel in de binnenstad als op het platteland of in de bergen goed presteert, dan is de Q2 van Audi een uitstekend model. Deze compacte SUV biedt u ook veel ruimte en heeft een aantal moderne opties die u veel rijplezier zullen geven. Ook als u voor zakelijke doeleinden een huurauto nodig heeft, komt u met de Q2 SUV van Audi beslist goed voor de dag.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Audi Q2 huurauto

Een Audi Q2 huren: Belangrijke kenmerken van de Audi Q2

Als u bij ons een Audi Q2 huurt, dan kiest u voor deze kenmerken:

Een topsnelheid van 218 km per uur, 400 Nm koppel en eenversnellingsbak met zes of zeven standen. Rustgevende en sfeervolle ambient led-verlichting, die u naar eigenbelieven kunt aanpassen.Goed functionerende en bijzonder heldere led-verlichting in de koplampen. Compleet infotainmentcentrum met Audi smartphone interface entopklasse geluidssysteem. Comfortabel rijden, ook op lange stukken, door het bedieningsgemaken opties van de "Virtual Cockpit".

Audi Q2 verhuur bij Sixt

Huur een Audi Q2 bij ons als u wilt profiteren van het rijcomfort en de innovatieve technieken die Audi-rijden tot zo'n plezier maken. Huur een auto bij ons als u voordat u op reis gaat veel gemak wilt ervaren bij het boeken. U selecteert de auto van uw keuze en boekt tegelijkertijd de extra opties zoals navigatie of automatische transmissie. Uw huurauto reserveren gaat heel eenvoudig online of via onze mobiele app. Mocht het zo zijn dat we u dit type auto niet kunnen leveren, dan krijgt u een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigklasse.

Andere Audi modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

 

 

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren