Prijs weergeven

Audi A5 huren

Een Audi a5 huren duur? Niet wanneer je deze auto via sixt autoverhuur huurt! Wij garanderen jou namelijk dat je bij ons altijd heel voordelig een Audi a5 huurt. Wij bieden je verschillende opties van de Audi a5 om uit kunt kiezen: ga je voor de uitvoering met automaat, of kies je liever voor handgeschakeld, de keuze is aan jou. Wij kunnen niet garanderen dat je altijd de Audi a5 zult ontvangen wanneer je een reservering hebt gemaakt, maar je krijgt hoe dan ook een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde prijsklasse.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Premium auto
Audi A5 huurauto
Zitplaatsen 5
Deuren 4
Transmissie Handmatig
Klasse Middenklasse
Uitvoering Sportback
Brandstof Benzine
ACRISS PDMR
Minimum leeftijd 25 jaar

Waarom kiezen voor een Audi a5?

Wanneer je een auto wilt huren om heerlijk comfortabel in te kunnen rijden, is de Audi a5 de perfecte auto voor jou. Bent je op zoek naar een auto om relaxed jouw zaken in te kunnen afhandelen, dan is een Audi a5 huren een hele goede keuze. Voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning en een navigatiesysteem zul je gemakkelijk overal de weg kunnen vinden. Maar ook wanneer je een auto zoekt voor jouw gezin, of om samen met een stel vrienden lekker ruim en veilig op reis te kunnen, is een Audi a5 huren bij Sixt autoverhuur, een hele logische keuze. Deze vierdeurs auto biedt je namelijk 5 zitplaatsen en in de ruime kofferbak is voldoende plaats voor 2 tassen en 2 koffers. Wanneer je dan ook nog ervaren hebt hoe soepel de Audi a5 rijdt zul je helemaal verkocht zijn.

Waarom een Audi a5 huren bij Sixt?

Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring, waardoor we wereldwijd bekend staan als een zeer betrouwbaar bedrijf om een auto te huren tegen een eerlijke prijs. Onze service is ongeëvenaard, zodat wij ervoor zullen gaan zorgen dat een auto huren een hele fijne ervaring zal zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw Audi a5 helemaal tip top in orde voor jou klaar staat, op het moment dat jij jouw huurauto op komt halen.

Audi A5 Cabrio huren

Bij Sixt heeft u de keuze uit bijna alle modellen van verschillende merken. In het geval van Audi hebben wij vele modellen beschikbaar. Voor de Audi A5 hebben wij de stationwagen in onze vloot en nu ook de cabrio. Met dezelfde extras en betrouwbaardheid van de A5 alleen dan met een open dak. Perfect voor een zakenreis of een vakantie in de zon.

Andere Audi modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren