Prijs weergeven

Audi A1 huren bij Sixt autoverhuur

Met een Audi A1 maak je een perfecte eerste indruk. De eerste indruk is belangrijk. Een relatie met een ander persoon wordt gekenmerkt door de eerste 10 seconden van kennismaking. Je wilt deze eerste indruk zo goed mogelijk laten verlopen. Je wilt een auto die zegt succesvol maar niet overdreven.

  • One-way huur mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
Audi A1 huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Dan kan je nu bij ons een Audi A1 kiezen voor een indruk van succes, comfort en geluk zonder te overdrijven. De Audi A1 is fraai en dynamisch. Van buiten lijkt de Audi A1 niet de grootste maar eenmaal in de huurauto merk je hoe ruim hij is. De 7-traps versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt zonder onderbreking van de aandrijfkracht. De Audi A1 is verder uitgerust met vele extra's.

Audi A1 huren?

Waarom zou je kiezen voor een huurauto? Een auto huren heeft vele voordelen. Je betaalt niet voor de verzekering en geen wegenbelasting. Je betaalt geen dure lening voor de aanschaf van de auto. Je kan elke keer weer kiezen voor een ander merk of klasse van de auto. Voor iedere gelegenheid het perfecte vervoermiddel. Een Audi A1 huren bij ons is vele malen goedkoper dan de aanschaf of lease van een eigen Audi A1. De goedkoopste Audi A1 kopen kost je al snel meer dan 13.000 euro. Heb je dat er voor over? Nee? Kom dan snel een Audi A1 huren bij ons. Een auto huren is simpel. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de Audi A1 op de afgesproken tijd voor je klaar staat.

360° uitzicht: Audi A1 van binnen

Andere Audi modellen van Sixt

Wilt u een Audi A1 huren bij Sixt? Wij zijn te vinden op veel plaatsen in Nederland en het buitenland. Sixt Autoverhuur kan u niet garanderen dat een Audi A1 beschikbaar is.

U ontvangt, indien dit het geval is, een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren