Audi A3 huren

Audi A3 bij SIXT huren

Bij SIXT kun je nu ook de sportieve Audi A3 huren! Het vlotte model van Audi is al sinds zijn eerste introductie een succes. De Audi A3 is compact in zijn klasse. Alle luxe details van Audi vind je in de auto terug. Vier je graag uw vakantie in stijl, dan is de Audi A3 huren echt een aanrader. Ook je zakelijke rit knapt direct op als je deze huurauto kiest. Bij elke klant laat deze Audi A3 een energieke indruk na. De Audi A3 is er voor jou in een sedan en station versie. Ook is de sedan verkrijgbaar in een 4T uitvoering.

Audi A3 huren
of vergelijkbaar
audi a3 sportback 5d rot 2017
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen
Audi A3 Cabrio
of vergelijkbaar (PTAR)
audi a3 cabrio 2d weiss offen 2014
4 Stoelen 2 Deurs Automatisch Benzine from 25 years Airconditioning

Boek Economy of de Compacte Klasse

Hoewel dit exacte model momenteel niet in de vloot zit, bieden we vele vergelijkbare compacte auto's, zoals de Volkswagen Golf, Renault Clio en vergelijkbaar.

Compact en luxe rijden tegelijk met de Audi A3

De Audi A3 ademt één en al dynamiek. Kom je aan op de luchthaven of het treinstation van jouw bestemming, dan is het een verademing om bij onze locatie van autoverhuur in deze sportieve auto te stappen. Bij SIXT krijg je direct het nieuwste model mee, in hatchback uitvoering en op stoere 16 inch wielen. Het sportieve uiterlijk van de auto wordt naadloos aangevuld door een comfortabel binnenwerk. Een Audi A3 huren betekent een keuze voor sportiviteit in een luxe vorm. Het platform waarop de auto staat wordt gedeeld met de Volkswagen Golf. Dit staat dus garant voor een hoge mate van temperament. De stoelen en de rest van het interieur dragen nadrukkelijk het luxueuze stempel van Audi. De auto is bij onze vestigingen erg populair. Mocht hij op jouw moment van aankomst niet beschikbaar zijn, dan zorgen de medewerkers van SIXT direct voor een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde klasse.

Ontspannen rijden in jouw luxe Audi A3

Tassen in de auto en lekker op pad! Het kan direct al bij jouw vertrek vanuit Nederland. Maar ook als je bijvoorbeeld naar Frankrijk of Kroatië vliegt, zetten de medewerkers van onze autoverhuur graag de Audi A3 voor je klaar. De auto stuurt soepel door drukke steden en je parkeert hem ook makkelijk langs het strand!