Audi A3 bij Sixt huren

Bij Sixt kunt u nu ook de sportieve Audi A3 huren! Het vlotte model van Audi is al sinds zijn eerste introductie een succes. De Audi A3 is compact in zijn klasse. Alle luxe details van Audi vindt u in de auto terug. Viert u graag uw vakantie in stijl, dan is de Audi A3 huren echt een aanrader. Ook uw zakelijk rit knapt direct op als u deze huurauto kiest. Bij elke klant laat deze Audi A3 een energieke indruk na. De Audi A3 is er voor u in een sedan en station versie. Ook is de sedan verkrijgbaar in een 4T uitvoering.

 

 

De Audi A3 staat voor u klaar

Audi A3 huurauto

Compact en luxe rijden tegelijk met de Audi A3

De Audi A3 ademt één en al dynamiek. Komt u aan op de luchthaven of het treinstation van uw bestemming, dan is het een verademing om bij onze locatie van autoverhuur in deze sportieve auto te stappen. Bij Sixt krijgt u direct het nieuwste model mee, in hatchback uitvoering en op stoere 16 inch wielen. Het sportieve uiterlijk van de auto wordt naadloos aangevuld door een comfortabel binnenwerk. Een Audi A3 huren betekent een keuze voor sportiviteit in een luxe vorm. Het platform waarop de auto staat wordt gedeeld met de Volkswagen Golf. Dit staat dus garant voor een hoge mate van temperament. De stoelen en de rest van het interieur dragen nadrukkelijk het luxueuze stempel van Audi. De auto is bij onze vestigingen erg populair. Mocht hij op uw moment van aankomst niet beschikbaar zijn, dan zorgen de medewerkers van Sixt direct voor een gelijkwaardige huurauto uit dezelfde klasse.

Ontspannen rijden in uw luxe Audi A3

Tassen in de auto en lekker op pad! Het kan direct al bij uw vertrek vanuit Nederland. Maar ook als u bijvoorbeeld naar Frankrijk of Kroatië vliegt, zetten de medewerkers van onze autoverhuur graag de Audi A3 voor u klaar. De auto stuurt u soepel door drukke steden en u parkeert hem ook makkelijk langs het strand!

Andere Audi modellen van Sixt

Wilt u een Audi A3 huren bij Sixt? Wij zijn te vinden op veel plaatsen in Nederland en het buitenland. Sixt Autoverhuur kan u niet garanderen dat een Audi A3 beschikbaar is.

 

U ontvangt, indien dit het geval is, een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren