Prijs weergeven

Volkswagen Tiguan huren

De Volkswagen Tiguan is een ruime en veelzijdige SUV, waar je probleemloos alle kanten mee op kunt. Een elegante vormgeving gaat samen met wendbaarheid, robuuste kwaliteit en een zee aan ruimte. Huur een Volkswagen Tiguan bij Sixt en til je rijervaringen naar een nieuw niveau.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Premium auto
  • Bijrijder mogelijk
VW Tiguan huurauto

De drie belangrijkste pluspunten van de Volkswagen Tiguan:

Een maximum aan ruimte: De nieuwe Tiguan heeft een lengte van 4,486 m, maar is verrassend licht van gewicht. De kofferbak kan 520 tot 615 liter bevatten, afhankelijk van de positie van de achterbank.

 

Sober maar perfect afgewerkt: Het interieur van de Tiguan kreeg een sobere en functionele vormgeving, maar is perfect afgewerkt tot in de kleinste randjes. Duitse kwaliteit met de hoofdletter K.

 

Flexibiliteit en rijcomfort: Volkswagen Tiguan verhuur laat je kennismaken met een topper in rijcomfort. De Tiguan ligt solide op de weg. 4Motion-vierwielaandrijving zorgt voor een perfecte aandrijving.Niet alleen in de binnenstad, maar ook op asfaltwegen staat de Tiguan zijn mannetje.

Sixt autoverhuur biedt u betrouwbare service

Een hoge wegenbelasting, bijtelling, afschrijvings- en onderhoudskosten: dat alles maakt autorijden er niet leuker op. En dat terwijl je je auto misschien niet elke dag nodig hebt. Heb je genoeg van de gepeperde rekeningen voor een auto die regelmatig langs de kant staat? Dan is er een eenvoudige en betaalbare oplossing: huur een auto! Bij Sixt bieden we je alle flexibiliteit die je nodig hebt. Ga je op zakenreis, op road trip of familievakantie? Zoek je een passagiersbus of een luxe bestelauto? Geen enkel probleem. Onze deskundige klantenservice gaat altijd op zoek naar de auto die perfect aansluit bij jouw wensen. Een auto huren? Ontdek het gemak van flexibel en zorgeloos rijden.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat de BMW X1 beschikbaar is. In dit geval zal je altijd een gelijkwaardig voertuig uit dezelfde klasse ontvangen.

Andere Volkswagen modellen van Sixt

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren