Verhuisservice. Parkeerverbodzone.

Tijdelijke parkeerverbodzone vanwege verhuizing

Stelt u zich voor: de verhuisdozen zijn gepakt, alle helpers staan klaar om aan te pakken ... en u blijft rondjes draaien op zoek naar een parkeerplaats voor uw gehuurde bestelwagen. Daar wilt u natuurlijk niet aan denken!

U kunt proberen om met veel moeite een parkeerplaats vrij te houden. Maar het kan veel gemakkelijker: vraag tijdig een tijdelijke parkeerverbodzone aan voor de verhuisdag. Zodra u weet waar en hoe lang u wilt parkeren, hoeft u alleen nog maar een ervaren dienstverlener opdracht te geven om alles te regelen, bijvoorbeeld ‘Halteverbot123’.

Onze partner Halteverbot123.de regelt voor u een tijdelijke parkeerverbodzone voor uw bestelwagen of vrachtwagen. Dit full-servicepakket omvat alle noodzakelijke gemeentelijke vergunningen en een parkeerverbodbord dat wordt neergezet en na de verhuizing weer wordt weggehaald. Alles wordt voor u geregeld en u hoeft zelf nergens meer aan te denken!

Hebt u op een bepaalde dag een parkeerplaats nodig vanwege een verhuizing, filmopnamen, bouwwerkzaamheden of iets anders?

Geen probleem. Stuur vandaag nog een aanvraag en maak gebruik van de service van Halteverbot123.de. Zij organiseren voor u een tijdelijke parkeerverbodzone in heel Nederland, België en Luxemburg, maar ook in andere landen. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een parkeerverbodzone in binnen- of buitenland.

 

 

Let op: houd uw vergunning bij de hand voor het geval iemand parkeert op de door u gereserveerde plaats en het parkeerverbodbord er al staat. Halteverbot123 zorgt ervoor dat u alle papieren op tijd in huis hebt, zodat u deze in voorkomende gevallen kunt overleggen.