Prijs weergeven

Seat Alhambra huren

Bij Sixt autoverhuur kun je een auto huren voor het hele gezin, namelijk deSeat Alhambra. Deze ruime MPV is een meester in zijn klasse. de Seat Alhambra heeft een groots interieur, drie rijen met zitplaatsen en is uiterst comfortabel. Een uitstekende keuze dus als u met meerdere mensen op stap gaat. De Seat Alhambra is niet alleen een zeer geschikte gezinswagen, maar ook de perfecte oplossing voor de zakelijke gebruiker.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Seat Alhambra huurauto
Momenteel niet beschikbaar

Met het hele team kunt u naar de klant reizen als je er voor kiest om een Seat Alhambra te huren. Zelfs de presentatie materialen kunnen er nog met groot gemak bij. De grote achterklep is de toegang tot een ruime bagageplek. De Seat Alhambra is niet alleen een sportieve auto, maar ook zeer economisch.

Een aantrekkelijke prijs én huurvoorwaarden

Een Seat Alhambra huren is kiezen voor ruimte en hoogstaande technische snufjes. Een echte huurauto dus voor de kieskeurige rijder. Toch kun je deze auto huren bij Sixt voor een aantrekkelijke prijs. Net zoals onze andere huurauto's is de Seat Alhambra vriendelijk geprijsd. Sixt autoverhuur heeft een overzichtelijke website met aanbiedingen en kortingen, die het huren van een auto zeer aanlokkelijk maken. Voor de zakelijke gebruiker van de Seat Alhambra kunnen wij  ook nog eens een huurcontract aanbieden met uitstekende condities. Voor alle gebruikers hanteren wij transparante en uitstekende huurvoorwaarden, een goede service en personenauto's die niet ouder zijn dan zes maanden. Op de meeste verhuurlocaties kunnen bijna alle type auto's worden gereserveerd.

Een Seat Alhambra huren

Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om de klant te helpen en met je mee te denken. Via onze overzichtelijke site kunt u de ophaal- en inleverlocatie kiezen. Het bijboeken van een navigatiesysteem voor de Seat Alhambra kan op een eenvoudige manier en voor een lage prijs. Als je regelmatig een auto huurt, kun je ook nog eens gebruik maken van de voordelen van een Premium Gold Card, zoals upgraden naar een hogere voertuigcategorie.

360° uitzicht: de Seat Alhambra van binnen

Andere Seat modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren