Luchthavenvervoer Zürich (ZRH)

LUCHTHAVENVERVOER IN ZÜRICH

Iedere reis met Sixt Rides luchthavenvervoer in Zürich zal ontspannend en stressvrij zijn . De luchthaven van Zürich, Kloten Airportm ligt vrij dichtbij het centrum van de stad en de reis duurt minder dan 20 minuten met ons Sixt Rides vervoer in Zürich . U kunt uw luchthavenvervoer in Zürich binnen enkele minuten boeken via onze website of via de mobiele app, en u ontvangt per email een bevestiging van de rit. Wij maken gebruik van de nieuwste automodellen voor onze comfortabele vervoersdiensten en u kunt kiezen uit een ruim aanbod aan auto's, waaronder zuinige stadsauto's of de meer premium auto's van BMW of Mercedes-Benz.

Sixt Rides in Zürich

  • Uw chauffeur pikt u op in de aankomsthal van Kloten Airport.
  • Keuze uit autoklasse's met ruimte voor tot max. 5 passagiers
  • Vaste tarieven op alle ritten vanaf Kloten Airport naar Zürich en omstreken.
  • 24/7 te boeken via onze smartphone app of website

Persoonlijk luchthavenvervoer in Zürich naar Kloten Airport

Uw reis naar de luchthaven verloopt vlot en ontspannen met Sixt Rides luchthavenvervoer in Zürich. De chauffeur haalt u op bij uw hotel of een andere locatie in Zürich en helpt u met uw bagage te dragen. U betaalt uw luchthavenvervoer in Zürich vooraf de rit begint . Zo bent u er ook zeker van dat u niet voor extra onvoorziene kosten hoeft op te draaien zoals het geven van fooi of andere zaken. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen op weg naar uw bestemming in Zürich, met prachtig uitzicht op de wonderschone omgeving.

Zürich Kloten Airport gegevens

Luchthavencode ZRH
Adres 8058 Zürich-Flughafen, Switzerland
Telefoonnummer +41 43 816 22 11
Aant. terminals 3
Website https://www.zurich-airport.com/
Afstand tot stadshart 10.8 km

Stadshart van Zürich

Uw professionele chauffeur staat u op te wachten in de aankomsthal van Kloten Airport en helpt u graag bij het overbrengen van uw bagage naar de auto. Is uw vlucht vertraagd? Geen zorgen: als u uw vluchtgegevens tijdens het boeken verschaft, volgen we uw vlucht met ons online flight tracking systeem. Uw reis in Zürich zal in ieder geval een stuk ontspannender zijn, dankzij onze professionele chauffeurs die u in een mum van tijd bij uw hotel of accommodatie in Zürich incheckt.
 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren