Luchthavenvervoer Wroclaw (WRO)

Luchthavenvervoer op luchthaven Nicolaus Copernicus Wroclaw (WRO)

Maak gebruik van ons handig luchthavenvervoer op de Nicolaus Copernicus Airport Wroclaw in Polen en profiteer van een persoonlijke chauffeur, maximaal comfort en vaste tarieven. U wordt direct verwelkomd bij de aankomstterminal en begeleid naar de auto waarin u direct naar het hotel of andere plek naar uw keuze wordt gebracht.

Sixt mydriver - Uw betrouwbaar luchthavenvervoer van/naar Nicolaus Copernicus

Het constant moeten wachten op een taxi, onvriendelijk behandeld te worden of te laat te zijn voor uw afspraak is iets van het verleden. Sixt mydriver biedt u de ideale oplossing. Een persoonlijke chauffeur haalt u direct op bij de terminal van de luchthaven en helpt u bij het vervoer van uw zware bagage naar de auto. Ons luchthavenvervoer garandeert u service tot aan uw hotel, belangrijke vergadering of iedere andere bestemming die u gepland heeft staan. Het centrum van Wroclaw ligt op slechts 11 kilometer van de luchthaven en zelfs in het geval van een file of andere vertragingen, profiteert u van vaste tarieven. Met ons luchthavenvervoer heeft u ook de keuze uit verschillende premium auto's van de merken Audi, BMW en Mercedes-Benz, allemaal tot uw beschikking in verschillende voertuigklasse's. Ga voor luxe en kies onze first class  categorie of eenvoudig voor onze  economy class . Voor groepen tot 5 personen kunt u ook een Business Van oproepen. Om gebruik te kunnen maken van ons exclusief luchthavenvervoer in Wroclaw, kunt u de Sixt mydriver App downloaden of eenvoudig boeken via onze website.

Ontdek de stad met ons handig luchthavenvervoer

Zodra u de terminal van de luchthaven binnenkomt, staat uw chauffeur u op te wachten met een naambord omhoog. Hij neemt uw bagage van u over en brengt u veilig naar uw auto. Geeft u uw vluchtgegevens op alvorens uw boeking, dan houden wij de wijzigingen in de vlucht in de gaten met onze flight tracking mogelijkheid. Profiteer daarnaast ook nog eens van een eenvoudig en goedkoop betalingssysteem met creditcard. Ontdek de prachtige oude stad met het marktplein van Rynek of bezoek de prachtige kathedraal Ostrow Tumski in het hart van de stad. Uw persoonlijke chauffeur zorgt voor een rit die u nooit zult vergeten.

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren

Onze diensten in Wroclaw