Luchthavenvervoer Wiener Neustadt

UW EIGEN LUCHTHAVENVERVOER IN WIENER NEUSTADT

Bij Sixt mydriver bieden we premium luchthavenvervoer in Wiener Neustadt van en naar de luchthaven. Bij een rit vanaf de luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten in de aankomsthal om u welkom te heten in Wiener Neustadt. U wordt geholpen met het dragen en vervoeren van uw bagage en binnen no-time bent u onderweg naar het centrum van de stad of naar uw hotel in een van onze luxe auto's, die plaats bieden aan drie tot vijf personen. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met die van een reguliere taxidienst en staan altijd van tevoren vast, zodat u precies weet wat u betaalt wanneer u boekt, ongeacht eventuele vertragingen. Wij heten u van harte welkom in Wiener Neustadt en wensen u een prettig verblijf hier.


Luchthaven Wiener-Neustadt Oost gegevens

Adres  Viktor Lang-Straße, 2700 Wiener Neustadt, Österreich 
Telefoonnummer  +43 2622 267001777
Aant. terminals  1
Website http://www.loan-airport.at/
Afstand tot stadshart   57 km


Voordelen van Sixt mydriver luchthavenvervoer in Wiener Neustadt

Het boeken van een auto bij Sixt mydriver kent vele voordelen. Pak vandaag nog uw voordeel en ervaar de luxe en het comfort van onze diensten!

  • Pickup door uw eigen chauffeur in de aankomstterminal
  • 24-uurs service, 7 dagen per week
  • Uitgebreid wagenpark met auto's van topmerken als Audi, BMW etc.
  • Vaste tarieven van CDG naar overal in Parijs

Optimale service met uw luchthavenvervoer in Wiener Neustadt

Uw reis naar Wiener-Neustadt zal het meest aangenaam zijn dankzij de punctualiteit en hoffelijkheid van onze chauffeurs die u op comfortabele wijze naar de luchthaven brengen. En om uw reisbudget onder controle te houden, rekenen wij vaste tarieven die niet veranderen vanwege file's of andere vertragingen. Met ons luchthavenvervoer in Wiener Neustadt willen wij u een andere ervaring bieden dan met een traditionele taxi. Onze sterke punten daarin zijn dan ook onze vaste tarieven, uw chauffeur die u helpt met uw bagage en onze 24/7 boekingsmogelijkheid via de app en onze website. Geniet daarnaast ook van een wachttijd van 30 tot 60 minuten op de luchthavens zodat u rustig door de douanecontrole's en het ophalen van uw bagage kunt komen. Let wel; deze kosteloze wachttijd varieert afhankelijk van de gekozen autoklasse. Raadpleeg daarom altijd eerst de boekingsvoorwaarden van de door u geboekte klasse en neem een kijkje bij ons vervoer in Wiener Neustadt.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren