Luchthavenvervoer Wenen (VIE)

LUCHTHAVENVERVOER VAN/NAAR WENEN AIRPORT

  • Geniet 24/7 van premium luchthavenvervoer en klantenservice in Wenen. Uw chauffeur staat al te wachten!
  • U wordt opgehaald in de aankomsthal van de luchthaven en begeleid naar uw privévervoer.
  • Geniet van vaste tarieven op alle ritten van en naar de luchthavens van Wenen en Bratislava.
  • Kosteloze wachttijd tot wel 60 minuten op de luchthaven.

Wenen International Airport gegevens

Luchthavencode VIE
Adres Wien-Flughafen, 1300 Schwechat
Telefoonnummer +43 1 70070
Aant. terminals 4
Website http://www.viennaairport.com/en
Afstand tot stadshart 18 km

Stijlvolle entree met luchthavenvervoer in Wenen

Bezoekt u de hoofdstad van Oostenrijk voor zaken of een korte stedentrip, doe dat dan in stijl met luchthavenvervoer in Wenen van Sixt mydriver . De internationale luchthaven van Wenen ligt op slechts een klein eindje rijden van het centrum van de stad en in een van onze premium voertuigen is dat een waar genot. Ons vervoer in Wenen vooral uit auto's van topmerken als Audi, Mercedes-Benz en BMW. Als u een groter voertuig nodig heeft omdat u met meerdere passagiers reist of meer bagage bij u heeft, kunt u ook kiezen uit ons minibusassortiment. De prijs voor uw luchthavenvervoer in Wenen is vooraf bepaald en blijft gegarandeerd onveranderd, zelfs als uw vlucht is vertraagd om welke reden dan ook. We hebben ook de mogelijkheid om vluchten te volgen, zodat uw chauffeur op het juiste moment aankomt om u op de luchthaven op te wachten en u ontspannen kunt beginnen aan uw tijd in Wenen.

Uitmuntende service

De kosten van ons luchthavenvervoer in Wenen zijn scherpgeprijst en daardoor erg concurrerend met de prijzen van lokale, reguliere taxi's. Echter bieden wij meer service en comfort zodat u van de complete premium ervaring geniet. Uw chauffeur draagt uw bagage en pikt u op in de aankomsthal, en brengt u ook zo ver mogelijk tot de incheckbalie van de luchthaven als u er afgezet wordt. 

Sightseeing met ons luchthavenvervoer in Wenen

Als u Wenen als toerist bezoekt, zult u versteld staan van alle bezienswaardigheden in deze prachtige stad. Sixt mydriver neemt u mee op reis rond de binnenste ring van de stad langs de staatsopera, het Oostenrijkse parlement, Rathaus, de universiteit en het Hofburg Paleis. Geniet van de prachtige architectuur en kom meer te weten over een van de belangrijkste dynastieën uit de Europese geschiedenis. Iets buiten de binnenstad brengen we u naar de zomerresidentie van de Habsburgers, het Schönbrunn Paleis, en verder naar een Heuriger voor wat lokale wijn en specialiteiten. Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan een van de beroemde café's van Wenen en geniet van een ochtendkoffie met een heerlijk gebakje of taart. Heeft u genoten van alle wonderen die Wenen te bieden heeft, staan we weer voor u klaar om u op te pikken en probleemloos naar de luchthaven te rijden.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren