Luchthavenvervoer Warschau

LUXE LUCHTHAVENVERVOER IN WARSCHAU

Sixt mydriver is een premium vervoersdienst die u uw persoonlijke chauffeur biedt voor uw ritten van en naar de luchthavens Warschau Chopin (WAW), Warschau Modlin (WMI) of een andere luchthaven in deze regio van Polen. Voor uw luchthavenvervoer in Warschau heeft u de keuze uit een limousine uit onze First Class reeks van topmerken als Mercedes-Benz, BMW en Audi. Voor deze premium service betaalt u een vast tarief wanneer u uw luchthavenvervoer in Warschau boekt . Zelfs als uw vlucht om wat voor reden dan ook vertraagd is, betaalt u dus niets extra, mits u uw vluchtgegevens van tevoren heeft ingediend tijdens het boekingsproces. Hierom is ons luchthavenvervoer in Warschau scherp concurrerend met de reguliere taxi's in Warschau. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemakkelijk boeken via onze website of app, dus ongeacht het tijdstip van aankomst of vertrek uit Warschau, er zal altijd een chauffeur beschikbaar voor u staan. Bekijk meer van ons vervoer in Warschau .


Luchthavens in Warschau

De twee grootste luchthavens in Warschau zijn Chopin (WAW) en Modlin (WMI). De gegevens voor deze luchthavens zijn hieronder te vinden:

Warschau Chopin

Luchthavencode WAW
Adres Żwirki i Wigury 1, Warsaw, Poland
Telefoonnummer +48 22 650 42 20
Aant. terminals 1
Website http://www.lotnisko-chopina.pl/en/index.html
Afstand tot stadshart 9 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Warschau Chopin

Warschau Modlin

Luchthavencode WMI
Adres Generała Wiktora Thommée 1a, 05-102 
Telefoonnummer +48 22 315 18 80
Aant. terminals 1
Website http://en.modlinairport.pl/
Afstand tot stadshart 42 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Warschau Modlin

Een plezierige reis met luchthavenvervoer in Warschau

Warschau kan een complexe stad zijn om doorheen te navigeren als u deze voor het eerst bezoekt. Met ons premium luchthavenvervoer in Warschau en een van onze professionele chauffeurs achter het stuur, kunt u compleet ontspannen en genieten van de service die we u bieden. Of u nu van uw hotel, uw huis of een andere locatie wordt opgehaald, uw chauffeur zal u opwachten en helpen uw bagage de auto in te laden. Als u met een grote hoeveelheid bagage of reisgezelschap reist, heeft u mogelijk een minibus nodig voor uw rit. We hebben premium minibussen beschikbaar in ons wagenpark.

De voordelen van ons luchthavenvervoer in Warschau

Op welke luchthaven u ook aankomt in deze regio van Polen, wij zorgen ervoor dat u naar uw bestemming naar keuze in de stad of daarbuiten vervoerd kunt worden. Uw chauffeur zal u opwachten in de aankomsthal met een gepersonaliseerd naambord. Met uw vluchtgegevens bij de hand kunnen wij ervoor zorgen dat uw chauffeur op het juiste tijdstip voor u klaarstaat, zelfs als uw vliegtuig vertraging oploopt, zonder extra kosten. Uw chauffeur kan dan uw bagage in uw limousine laden voordat u de reis naar Warschau maakt. Boek vandaag nog uw luchthavenvervoer in Warschau .

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren