Luchthavenvervoer Venetië Marco Polo (VCE)

Premium luchthavenvervoer in Venetië

Sixt mydriver biedt klanten premium pick-up & drop-off luchthavenvervoer in Venetië van en naar Marco Polo Airport en andere luchthavens in het land. Ons h oogwaardig luchthavenvervoer in Venetië biedt u luxevervoer in voertuigen van topmerken zoals Audi, Jaguar, BMW en Mercedes-Benz. We bieden ook een minibus voor grotere gezelschappen of als u met meer bagage reist. Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Op de luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten met een naambord met daarop uw naam. Vervolgens wordt uw bagage uit handen genomen en wordt u begeleid naar de auto. Boek uw luchthavenvervoer in Venetië op ieder moment van de dag via onze website of eenvoudig via onze smartphone app. U krijgt na het boeken een bevestiging per email of SMS. Daarnaast bieden we vaste tarieven op onze ritten, die tevens scherpgeprijst zijn in vergelijking met de lokale reguliere taxidiensten. Ons doel: u zo vlot en comfortabel mogelijk te vervoeren naar uw bestemming.

  • Geniet van 24/7 service in heel Venetië en omstreken
  • Boek gemakkelijk en eenvoudig via onze Sixt mydriver mobiele app of website
  • Premium auto's in ons wagenpark
  • Uw chauffeur ontvangt u met een naambordje in de aankomsthal

Venetië Marco Polo Airport gegevens

Luchthavencode VCE
Adres Via Galileo Galilei, 30/1, 30173 Tessera
Telefoonnummer +39 041 260 6111
Aant. terminals 1
Website http://www.veniceairport.it/en/
Afstand tot stadshart 14km

Geniet van ons uitstekend luchthavenvervoer naar Venetië Marco Polo

Waar in Venetië of omstreken u ook opgehaald wenst te worden, het boeken van ons luchthavenvervoer in Venetië betekent dat u altijd in stijl zult reizen. Tijdens de rit kunt u ook ervoor kiezen met de chauffeur te kletsen, radio luisteren of juist in complete rust ongestoord achterover leunen en ontspannen. U bent koning in een van onze luxe auto's en het is ons doel om uw reis zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Uiteraard helpen onze chauffeurs in uw vervoer in Venetië u met uw bagage in en uit het voertuig laden en deze vervolgens te dragen naar de gewenste plek.

Premium vervoer in iedere stad

Wanneer u boekt, zorg er dan voor dat u uw vluchtnummer bij uw boeking vermeldt, zodat wij uw pick-up efficiënt kunnen timen. We houden rekening met eventuele vertragingen in de aankomst van de vlucht. Waar u ook bent in Venetië, onze ervaren chauffeurs rijden u probleemloos naar de luchthaven of andere locatie naar keuze. Probeer ons premium luchthavenvervoer in Venetië en geniet van onze diensten .
 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren