Luchthavenvervoer Stuttgart (STR)

LUCHTHAVENVERVOER IN STUTTGART WAAROP U KUNT BOUWEN

Het boeken van  uw betrouwbaar luchthavenvervoer op Stuttgart International Airport  gaat snel en gemakkelijk met behulp van de Sixt mydriver app of onze website. Iedere consument die een rit bij ons boekt, kan volledig profiteren van onze scherpe en vaste tarieven. Als u uw vluchtgegevens verstrekt tijdens het boeken, kunt u er zeker van zijn dat uw chauffeur de tijden en mogelijke vertragingen bij de luchthaven online zal controleren voordat u vanaf de luchthaven wordt opgehaald. Op deze manier betaalt geen extra kosten als gevolg van mogelijke vluchtvertragingen of -annuleringen. U heeft een ruime keuze aan luxe, moderne voertuigen uit ons uitgebreide wagenpark, inclusief de optie om een minibus te boeken als u in een groter gezelschap reist of simpelweg extra bagage nodig heeft. Uw chauffeur pikt u op of zet u af bij een hotel in het centrum van Stuttgart of een andere locatie in de omgeving. Als u Duitsland voor het eerst bezoekt of voor het eerst gebruikmaakt van ons vervoer in Stuttgart , zal uw lokale chauffeur u graag antwoord geven op alle vragen over de stad, de beste eetgelegenheden of lokale bezienswaardigheden tijdens uw reis.

Hieronder enkele voordelen van Sixt mydriver luchthavenvervoer in Stuttgart:

  • Vaste tarieven op alle autoklasse's
  • U wordt in de aankomstterminal ontvangen op Stuttgart Airport
  • We tracken uw vlucht op eventuele wijzigingen/vertragingen
  • Boek gemakkelijk online of via onze Sixt mydriver app
  • 24-uurs beschikbaarheid voor al uw vroege en late vluchten
  • Kosteloze wachttijd bij pickups vanaf de luchthaven

Uw rit met ons luchthavenvervoer naar Stuttgart Airport

Wanneer u ons luchthavenvervoer naar Stuttgart Airport boekt, kunt u verwachten dat uw luchthavenvervoer van topkwaliteit en professionele chauffeur op het aangegeven tijdstip bij u thuis, op uw zakenadres, bij uw hotel of een andere door u aangegeven locatie voor u klaarstaat. In het bijzonder als u een zakenman of -vrouw bent, zult u de professionaliteit van ons luchthavenvervoer in Stuttgart en het gemak van het boeken van uw chauffeur erg op prijs stellen . We zijn er daarom ook zeker van dat we u gauw terug zullen zien voor een volgende rit.

Pickup vanaf Stuttgart Airport

Eenmaal gearriveerd op de luchthaven staat uw chauffeur u al lachend op te wachten met een naambord met daarop uw naam. Uw bagage wordt u uit handen genomen terwijl u geëscorteerd wordt naar uw auto, zodat u lekker ontspannen aan uw comfortabele rit kunt beginnen. U kunt binnen de kortste keren genieten van alles wat ons luchthavenvervoer in Stuttgart u te bieden heeft; van alle lokale restaurants en bars tot de vele bezienswaardigheden.


Stuttgart Airport gegevens

Luchthavencode STR
Adres Flughafenstraße 43, 70629 Stuttgart
Telefoonnummer +49 711 9480
Aant. terminals 4
Website http://www.stuttgart-airport.com
Afstand tot stadshart 14 km

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren