Luchthavenvervoer Miami

UW NUMMER 1 LUCHTHAVENVERVOER IN MIAMI

Sixt mydriver is een unieke en vriendelijke service die u comfortabel en luxe luchthavenvervoer in Miami biedt. Reis zonder zorgen tussen de luchthavens in Miami en uw bestemming naar keuze. Ons luchthavenvervoer in Miami bestaat uit premium voertuigen van topmerken als BMW, Mercedes-Benz en Audi. Onze prijzen zijn scherp concurrerend met die van de traditionele taxidiensten in Miami. Daarnaast bieden we gepersonaliseerde service waarbij de nadruk expliciet ligt op het tegemoetkomen van úw behoeften; bij Sixt mydriver bent u niet zomaar een nummer. Profiteer van onze 24-uurs boekingsservice om de luxe van ons professioneel luchthavenvervoer in Miami op ieder moment van de dag (of nacht) te ervaren. Daarnaast staan de medewerkers van de servicedesk ook 24 uur per dag voor u klaar om uw telefoontjes te beantwoorden. We zijn in te huren voor allerlei vervoer in Miami .


Boek uw Sixt mydriver luchthavenvervoer in Miami

  • Reis door Miami in stijl met ons luxe luchthavenvervoer
  • Tarieven vergelijkbaar met van lokale taxi's
  • 24-uurs beschikbaarheid
  • Uw chauffeur pikt u op en draagt uw bagage

LUCHTHAVENS IN MIAMI

Miami International Airport gegevens

Luchthavencode MIA
Adres 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126
Telefoonnummer +1 305-876-7000
Aant. terminals 3
Website http://www.miami-airport.com/
Afstand tot stadshart 16 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Miami MIA

Miami Opa Locka Airport gegevens

Luchthavencode OPF
Adres 14201 NW 42 Avenue - Opa-locka, FL 33054
Telefoonnummer +1 305-869-1660
Aant. terminals 1
Website http://www.miami-airport.com/opalocka.asp 
Afstand tot stadshart 17 km
Meer informatie op Luchthavenvervoer Miami Opa Locka

Comfortabel luchthavenvervoer op Miami luchthavens

U kunt er zeker van zijn dat onze professionele chauffeurs u op tijd op de luchthaven afzetten, zodat u uw vlucht te allen tijde kunt halen! Of u nu onderweg bent naar Miami International of Opa Locka, we pikken u overal op in Miami en omstreken; van uw hotel tot aan uw eigen huis of andere verblijfplaats. Als u met een groot gezelschap reist, heeft u de optie om een minibus te boeken waar iedereen in past. Bij aankomst op de luchthaven zullen onze professionele chauffeurs u helpen bij het uitladen van uw bagage in de vertrekhal en het vinden van de juiste gate om in te checken voor uw vlucht.

Stijlvolle aankomst op Miami luchthavens

Voordat u uw Sixt mydriver luchthavenvervoer in Miami boekt, verzoeken we u ons uw vluchtinformatie toe te sturen. Hiermee kunnen wij uw vlucht volgen op eventuele wijzigingen en kunnen we u ophaaltijd aanpassen aan het reisschema. Deze service zit inbegrepen en u wordt hiervoor niets extra aangerekend, mits u de vluchtgegevens van tevoren verschaft. Nadat u bent geland, kunt u uw chauffeur tegemoet lopen in de aankomsthal van de luchthaven. De chauffeur zal een bordje met uw naam erop omhoog houden zodat u deze niet kunt missen. Vervolgens wordt u begeleid naar uw luchthavenvervoer in Miami terwijl de chauffeur uw bagage uit handen neemt . Sixt mydriver zorgt ervoor dat uw reis naar Miami zo soepel en comfortabel mogelijk verloopen.

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren