Luchthavenvervoer in Londen

UW EIGEN LUCHTHAVENVERVOER IN LONDEN BIJ SIXT MYDRIVER

Reizen naar en vanuit de drukste luchthaven ter wereld kan soms een stressvolle ervaring zijn. Laat Sixt mydriver uw stress verlichten met ons luchthavenvervoer in Londen . We bedienen iedere reiziger die vanaf of naar de Londense luchthavens reist. Met ons luchthavenvervoer komt u in maximaal comfort aan bij bijvoorbeeld uw belangrijke businessmeeting in het centrum, bij uw hotel of juist thuis na een lange dag. Ons luchthavenvervoer is 24 uur per dag in te zetten en dus vluchten vroeg in de ochtend en laat in de avond zijn gedekt. Sixt mydriver biedt u de keuze te boeken via onze website of via onze mobiele app voor iOS of Android. We kijken ernaar uit u in Londen te mogen ontvangen.

Sixt mydriver airport transfer london


Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Londen?

 • Een breed scala aan luxevervoer
 • Prijzen zijn vergelijkbaar met Londense taxi's
 • 24-uursservice met mobiele app en online boeken
 • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld
  ✔ Een breed scala aan luxevervoer
  ✔ Vaste tarieven op alle ritten vanaf de luchthavens
  ✔ 24-uursservice met mobiele app en online boeken
  ✔ Pick-up service in de aankomsthal van de luchthaven

LUCHTHAVENVERVOER IN LONDEN VAN & NAAR IEDERE LUCHTHAVEN

Vliegt u vanaf of naar luchthaven Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, London City, Southend of een van de kleinere luchthavens in Londen of de omliggende regio, u kunt altijd op Sixt mydriver rekenen met ons luchthavenvervoer in Londen . Als u op weg bent naar de luchthaven, kunt u vertrouwen op onze diensten om u op te halen waar u zich ook in de stad bevindt. We hebben verschillende autoklasse's waaruit we kunnen kiezen; van scherpgeprijste auto's tot premiumvervoer van de hoogste klasse. Wat u ook boekt, uw chauffeur is vakkundig opgeleid en zal u van zo goed mogelijke service voorzien.


LUCHTHAVENVERVOER OVERAL WAAR U WILT

Het wachten op een taxi op de luchthaven behoort tot verleden; wanneer u gebruikmaakt van Sixt mydriver vervoer in Londen , boekt u uw luchthavenvervoer van tevoren. Wij bieden zeer scherpe en vaste tarieven die onveranderd blijven gedurende de rit, in tegenstelling tot met reguliere taxi's. Alle extra kosten zitten namelijk al in de prijs inbegrepen. Als u tijdens het boeken uw vluchtnummer doorgeeft, houden we uw vluchtwijzigingen bij, zodat uw chauffeur zich aan de actuele landingstijd houdt en ook pas vanaf dat moment uw kosteloze wachttijd ingaat. Eenmaal aangekomen ontvangt de chauffeur u hartelijk en begeleidt deze u met uw bagage naar de auto en wordt u in alle comfort naar huis of uw hotel gereden in ons luchthavenvervoer in Londen .


ONZE PRIJZEN IN LONDEN

We bieden scherpe tarieven om te concurreren met de typische Londense 'minicabs' en u een betere service te bieden. Hieronder ziet u de begintarieven voor uw luchthavenvervoer in Londen vanaf iedere luchthaven.

HEATHROW (LHR)    
VANAF £39  

GATWICK (LGW)
VANAF £75
STANSTED (STN)
VANAF £71

LUTON (LTN)
VANAF £79

SOUTHEND (SEN)
VANAF £71
LONDON CITY (LCY)
VANAF£35SIGHTSEEING IN LONDEN

Londen is een van de meest bezochte steden ter wereld met miljoenen mensen die jaar in jaar uit massaal naar de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk reizen. Wilt u al het moois zien wat Londen te bieden heeft, dan kunt u Sixt mydriver zelfs als sightseeingvervoer inschakelen. Als een van de meest populaire en historische steden ter wereld heeft Londen voor ieder wat wils; wereldberoemde musea, theaters, bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven. Rijd door de straten van Westminster langs Buckingham Palace , de Houses of Parliament en stop bij London Eye om van een spectaculair uitzicht op de stad te genieten. Rijd verder door de stad tot aan de Tower of London voor een reis door de geschiedenis. Als u 's nachts op pad gaat, kan Sixt mydriver u brengen naar West End of een van de vele trendy bars of restaurants in Soho. Als u nog meer tips wenst, neem een kijkje op visitlondon.com; de officiële reisgids voor Londen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de aankomsthal van de luchthaven en uw reis binnen Londen aangenaam te maken. 

 

myDriver visitlondon

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren