Luchthavenvervoer Istanboel

PREMIUM LUCHTHAVENVERVOER IN ISTANBOEL

Het boeken van Sixt mydriver luchthavenvervoer in Istanboel betekent dat u van vele voordelen zult genieten. Onze dienst is beschikbaar voor passagiers die aankomen op en vertrekken van de twee belangrijkste luchthavens van de stad: Istanboel Ataturk Airport (IST) en Istanbul Sabiha Gokcen International Airport (SAW). Door te kiezen voor ons luchthavenvervoer in Istanboel kunt u zich voor en na uw vlucht ontspannen en gemakkelijk van en naar de andere luchthaven overstappen. Ons luxe luchthavenvervoer in Istanboel is stijlvol en comfortabel en wordt bestuurd door professionele chauffeurs die u bij aankomst opwachten met een bordje met uw naam erop.

Er zijn verschillende klasse's waaruit u kunt kiezen om het voertuigtype te kiezen dat het beste past bij uw behoeften, smaak en budget. Ons wagenpark heeft merken als BMW, Audi en Mercedes. Ook bieden we de keuze voor een minibus als u met een groter gezelschap reist naar Istanboel. Als u uw vluchtnummer opgeeft wanneer u bij ons boekt, kunnen wij de actuele wijzigingen en eventuele vertragingen van uw vlucht bijhouden. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht. Uw chauffeur helpt u ook met uw bagage en begeleidt u naar uw auto. Het enige wat u hoeft te doen is achterover te leunen en met een gerust hart van uw verdere reis te genieten. 


Luchthavens van Istanboel

De twee grote luchthavens in Istanboel zijn Atatürk (IST) en Sabiha Gökçen (SAW). Hieronder zijn de gegevens te vinden.

Istanboel Atatürk gegevens

Luchthavencode IST
Adres Yeşilköy, 34149 İstanbul
Telefoonnummer +90 212 463 3000
Aant. terminals 1
Website http://www.ataturkairport.com/en-EN/Pages/Main.aspx
Afstand tot stadshart            22 km
Meer informatie op Luchthaven Istanboel Ataturk

 

Sabiha Gökçen gegevens

Luchthavencode SAW
Adres Sanayi Mh., 34906 Pendik/İstanbul
Telefoonnummer +90 216 588 8888
Aant. terminals 1
Website http://www.sabihagokcen.aero/homepage
Afstand tot stadshart 40 km
Meer informatie op Luchthaven Istanboel Sabiha Göcken

Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Istanboel kiezen?

Of u nu in Istanboel bent voor zaken, een lange vakantie of een weekendje weg, ons luchthavenvervoer in Istanboel geeft u de hoogwaardige service die u verwacht en verdient . Onze chauffeurs zijn goed bekend in de omgeving en kennen de fijne kneepjes van het rondrijden in deze prachtige, continentale stad. U kunt direct naar uw hotel, het centrum van de stad of iedere gewenste bestemming dan ook vervoerd worden. Vraag hen ook om inside informatie over Istanboel en Turkije in het algemeen.

  • 24-uursservice, overal in Istanboel
  • Kies uit verschillende autocategorieën met premium vervoer
  • Onze tarieven staan vast vanaf iedere luchthaven naar overal in Instanboel
  • Eenvoudig te boeken via onze Sixt mydriver app en website

Scherpgeprijst luchthavenvervoer in Istanboel

Ons luchthavenvervoer in Istanboel biedt premium kwaliteit tegen concurrerende tarieven. U betaalt ook een vast tarief vooraf; Onaangename verrassingen en of problemen omtrent verkeersopstoppingen of slecht weer zijn dus niet van invloed hierop. De kwaliteit van onze voertuigen is een tweede belangrijke reden waarom velen kiezen voor Sixt mydriver. Uitstappen in een Mercedes-Benz of een Jaguar is immers een goede manier om een entree te maken op uw bestemming!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren