Luchthavenvervoer Hannover (HAJ)

BOEK UW LUCHTHAVENVERVOER IN HANNOVER

Als u vervoer van of naar de luchthaven van Hannover nodig heeft, boek dan uw Sixt mydriver luchthavenvervoer in Hannover voor uw volgende reis. Wij bieden een professionele chauffeursdienst die uitsluitend gebruikmaakt van luxevoertuigen van merken als Mercedes-Benz en BMW, met ongeëvenaard comfort voor onze klanten. Ons luchthavenvervoer in Hannover kan op ieder moment van de dag geboekt worden. Ook controleren we uw vlucht op eventuele vertragingen als u uw vluchtgegevens van tevoren indient, zodat we altijd op het juiste actuele tijdstip aanwezig zijn. Waar in Hannover of omstreken u ook moet zijn, we brengen u overal naartoe. Bovendien betaalt u vooraf, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene of extra kosten op de dag dat u reist. Onze 24-uurs klantenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking of andere gegevens. Maak uw vertrek of aankomst eenvoudig met ons vervoer in Hannover .

  • U wordt opgepikt in de aankomsthal van luchthaven Hannover
  • Breed wagenpark in verschillende autocategorieën
  • Vaste tarieven op uw rit van/naar de luchthaven
  • Tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickups vanaf de luchthaven

Hannover luchthavengegevens

Luchthavencode HAJ
Adres Flughafenstraße 4, 30855 Langenhagen
Telefoonnummer +49 511 9770
Aant. terminals 1
Website http://www.hannover-airport.de/en/passengers-visitors/
Afstand tot stadshart 12 km

Ontspannen op reis gaan begint met luchthavenvervoer in Hannover

Niets is erger dan het missen van uw vlucht en niemand wenst zich te haasten op de luchthaven. Wanneer u luchthavenvervoer in Hannover boekt bij Sixt mydriver, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om eventuele gemiste aansluitingen . Ons team van professionele chauffeurs is goed bekend met de lokale wegen en sluiproute's om u zo snel mogelijk op uw plaats van bestemming af te zetten. U wordt zelfs met uw bagage geholpen aan zowel het begin als het eind van de reis. We bieden een ruim wagenpark, ongeacht of u in uw eentje reist of met uw familie of ander groot gezelschap. Zoek het type luchthavenvervoer in Hannover dat u nodig heeft.

24/7 luchthavenvervoer in Hannover beschikbaar

Het boeken van een rit vanaf de luchthaven van Hannover is nog nooit zo eenvoudig geweest. Boek online via onze website of onze app, voer uw vluchtcode in, betaal van tevoren en uw rit is geregeld. Wanneer u in Hannover op de luchthaven aankomt, staat er een chauffeur bij de gate met een naambordje omhoog met uw naam erop, klaar om u te helpen met uw koffers. Of u nu op weg bent naar een hotel in het centrum of de buitenwijken van Hannover zoals Misburg of nabijgelegen steden zoals Wunstorf, wij brengen u erheen. Ontspan in een van onze premium voertuigen en laat u rijden. Uw aankomst in Duitsland was nog nooit zo comfortabel en stressvrij geweest.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren