Luchthavenvervoer Hamburg (HAM)

PROFESSIONEEL LUCHTHAVENVERVOER IN HAMBURG MET SIXT MYDRIVER

Het boeken van ons luchthavenvervoer in Hamburg gaat erg gemakkelijk met behulp van onze smartphone app of de website, en u profiteert ook nog eens van vaste prijzen die zeer scherpgeprijst zijn. U heeft de keuze uit luxe sedans en optioneel minibusjes als u meer ruimte nodig heeft. Zodra u uw gewenste autoklasse heeft geselecteerd, betaalt u vooraf middels de elektronische betaalmethode's, ontvangt u kort daarna een bevestiging van uw boeking per e-mail en bent u binnen no-time onderweg in Hamburg. Tijdens het boeken wordt aanbevolen uw vluchtgegevens op te geven zodat we realtime  kunnen inspelen op eventuele vluchtvertragingen als we u moeten oppikken vanaf de luchthaven. Meer over vervoer in Hamburg .


Luchthavenvervoer vanaf Hamburg Airport:

  • Tarieven scherp concurrerend met de lokale taxitarieven
  • Boek eenvoudig online of via de app
  • Geniet van tot wel 60 minuten wachttijd op de luchthaven
  • Luxevervoer in verschillende klasse's

Hamburg Airport gegevens

Luchthavencode HAM
Adres Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg
Telefoonnummer +49 40 50750
Aant. terminals 2
Website http://www.hamburg-airport.de/en/index.php
Afstand tot stadscentrum 10 km

Luchthavenvervoer van Hamburg naar de stad; maximaal comfort

Uw comfort is onze prioriteit bij het gebruik van ons luchthavenvervoer in Hamburg . Een van onze ervaren chauffeurs haalt u op het aangegeven tijdstip op in een hotel in het centrum of op een andere locatie naar wens. Onze auto's bieden allemaal extra opties die uw reis net even iets aangenamer maken, zodat u comfortabel van uw rit kunt genieten het prachtige Hamburg. Uw rit naar de luchthaven wordt zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd, zodat u voldoende tijd heeft om uw bagage in te checken en op uw gemak naar de gate te gaan.

Luxevervoer vanaf de luchthaven

Ongeacht welk tijdstip u aankomt in Duitsland, onze 24-uursservice voor luchthavenvervoer in Hamburg laat u niet in de steek. U hoeft zich verder ook geen zorgen te maken over het moeten geven van fooi of het wisselen van geld naar lokale valuta in verschillende landen, want u betaalt altijd vooraf bij de boeking. Daarnaast doen we ook aan flight tracking als u uw vluchtgegevens opgeeft tijdens het boeken, zodat in geval van eventuele vertragingen onze chauffeurs op het juiste tijdstip voor u klaarstaan. En dit allemaal geheel kosteloos voor u! Hamburg heeft een van de drukstbezette luchthavens in Duitsland, dus gelukkig zal onze chauffeur bij aankomst voor u klaarstaan met een naambordje omhoog waar uw naam op staat. Vervolgens neemt de chauffeur uw bagage uit handen en begeleidt deze u naar uw auto. Uw reis met ons luchthavenvervoer in Hamburg gaat dus ontspannen van start !

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren