Luchthavenvervoer van / naar Gdansk (GDN) met Sixt mydriver

Luxueus luchthavenvervoer in Gdansk

Sixt mydriver biedt luchthavenvervoer van topkwaliteit van en naar de luchthaven van Gdansk Lech Wałęsa of andere nabijgelegen luchthavens in Polen. Kies voor luchthavenvervoer van Sixt mydriver voor comfortabel en stijlvol vervoer tussen uw luchthaven en uw eindbestemming in Polen. U kunt uw gewenste autoklasse kiezen uit de beste merken, zoals o.a. Mercedes-Benz en BMW. Ons assortiment van stijlvolle voertuigen en professionele chauffeurs onderscheidt ons van de reguliere taxidiensten in Gdansk, terwijl onze prijzen concurrerend blijven. Sixt mydriver's topklasse luchthavenvervoer maakt uw tijd in Gdansk een stuk aangenamer, waardoor u lekker kunt ontspannen en genieten van uw verblijf. U kunt uw luchthavenvervoer bij ons 24/7 boeken , zodat aan al uw reisbehoeften voldaan kan worden, ongeacht het tijdstip van vertrek of aankomst van uw vlucht. Daarnaast hebben we ook een klantenservice die u eveneens 24/7 graag te woord staat al uw prangende vragen te beantwoorden.


Gdansk luchthavengegevens

Luchthavencode GDN
Adres  ul. Juliusza Słowackiego 200, 80-298 Gdańsk
Telefoonnummer +48 52 567 35 31
Aant. terminals 2
Website http://www.airport.gdansk.pl/
Afstand tot stadshart   15km

Probleemloze reis naar luchthaven Gdansk

Ongeacht de geplande vertrektijd van uw vlucht is er altijd wel een van onze professionele chauffeurs beschikbaar om u op tijd naar de luchthaven te vervoeren. Uw chauffeur kan u oppikken bij uw hotel of huis in Gdansk of op een andere locatie in de regio. We hebben ook een minibus in ons assortiment, wat natuurlijk ideaal is voor het reizen in een grote groep of met een grote hoeveelheid bagage. U wordt altijd geholpen met uw bagage van en naar de auto zodat u lekker ontspannen aan uw reis kunt beginnen. Ons doel is u een zo goed mogelijke service aan te bieden.

Neem ons eersteklas luchthavenvervoer naar Gdansk centrum

Of u nu voor zakelijke of vrijetijds doeleinden naar Gdansk komt, ons luchthavenvervoer zorgt voor een goed begin van een plezierige reis naar het stadshart of een andere locatie in de regio. Uw chauffeur wacht op u bij aankomst in de aankomsthal van de luchthaven met een gepersonaliseerd naambordje, waardoor het eenvoudiger is voor u om hem te vinden in de drukte. De chauffeur helpt u met uw bagage op weg naar uw auto en uw reis kan beginnen. Als u uw vluchtgegevens tijdens het boekingsproces indient, kunnen wij uw vlucht volgen op eventuele wijzigingen en indien nodig rekening houden met vertragingen. Dit zorgt ervoor dat u geen extra's betaalt als uw vlucht later dan verwacht in Gdansk aankomt.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren