Luchthavenvervoer Frankfurt (FRA)

LUCHTHAVENVERVOER IN FRANKFURT VAN HOGE KWALITEIT

Begin uw reis comfortabel met luchthavenvervoer in Frankfurt van Sixt mydriver van en naar de luchthaven. Onze premium service biedt u uw eigen chauffeur, die u brengt waar u moet zijn. Kies voor een van onze luxe voertuigen uit ons luchthavenvervoer van topmerken als BMW, Mercedes en Audi, of kies voor een minibus als u met een groep mensen reist. Het grote voordeel hiervan is dat ons luchthavenvervoer in Frankfurt van tevoren te boeken is, dus heeft u de gebruikelijke rompslomp omtrent het ter plaatse regelen van een taxi of uw weg vinden naar het openbaar vervoer niet meer. Ook zijn we 24/7 te boeken tegen scherp concurrerende prijzen! Zie meer van ons vervoer in Frankfurt .


Boek Sixt mydriver in Frankfurt omdat:

  • Uitgebreid wagenpark aan luxevervoer
  • Scherp concurrerende tarieven lokale taxidiensten
  • 24/7 service voor uw vroege en late vluchten
  • Professionele chauffeurs staan altijd voor u klaar

Luchthaven Frankfurt details

Luchthavencode FRA
Adres Frankfurt Airport, 60547 Frankfurt
Telefoonnummer +49 180 6 3724636
Aant. terminals 2
Website https://www.frankfurt-airport.com/
Afstand tot stadshart 14 km

Comfortabel reizen met luchthavenvervoer in Frankfurt

Of u nu 's morgens vroeg of 's avonds laat op weg moet naar uw bestemming, uw chauffeur staat altijd voor u klaar. Uw chauffeur helpt u met uw bagage naar de auto te dragen zodat u binnen no-time op weg bent. U betaalt de rit van tevoren via onze elektronische betaalmethodes, dus heeft u geen gedoe met het moeten pinnen van contant geld of het geven van een fooi. De nadruk van ons luchthavenvervoer in Frankfurt ligt op het zo gemakkelijk mogelijk maken van uw rit

Snel en comfortabel

Ons luchthavenvervoer in Frankfurt is verreweg de beste manier om van de luchthaven naar het centrum te reizen. Bij het landen staat uw persoonlijke chauffeur u op te wachten met een naambordje om u vervolgens naar uw bestemming te rijden. U heeft onderweg alle tijd om bijvoorbeeld nog even wat achterstallig werk in te halen of om simpelweg tot rust te komen. Onze chauffeurs weten alle ins en outs van de stad, dus kunt u uw chauffeur altijd om aanbevelingen vragen in de stad. Als u uw vluchtgegevens opgeeft tijdens het boeken, kunnen we uw vlucht tracken op wijzigingen zodat we altijd op het juiste moment voor u klaarstaan met ons luchthavenvervoer in Frankfurt . Dit is een kosteloze dienst om u altijd van de beste service te voorzien!

Bekijk onze diensten op andere luchthavens in Frankfurt:

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren