Luchthavenvervoer Florence (FLR)

PERSOONLIJK LUCHTHAVENVERVOER IN FLORENCE

Sixt mydriver biedt premium luchthavenvervoer in het prachtige Florence . Als u op zoek bent naar vlot en hoogwaardig luchthavenvervoer in Florence of omstreken, dan moet u bij Sixt mydriver zijn. Wij bieden scherpgeprijste vaste tarieven voor iedere rit. U wordt in een luxevoertuig door een professioneel opgeleide chauffeur naar uw bestemming gereden. Als u naar een van de Toscaanse luchthavens vliegt, zal onze chauffeur u opwachten in de aankomsthal met een naambordje met uw naam daarop. U kunt ons haast niet missen.

  • 24/7 service vanaf luchthaven Florence naar overal in de stad
  • Kies uw luchthavenvervoer uit verschillende autoklasse's met ruimte tot 5 passagiers
  • Flight tracking van uw vlucht ten behoeve van uw kosteloze wachttijd
  • Boeken mogelijk vanaf onze mobiele app of website

Florence Airport information

Luchthavencode FLR
Adres Via del Termine, 11, 50127 Florence
Telefoonnummer +39 055 30615
Aant. terminals 1
Website http://www.aeroporto.firenze.it/en/
Afstand tot stadshart 9 km

Luxueus luchthavenvervoer in Florence

Ons luchthavenvervoer in Florence is in te zetten voor passagiers die aankomen op en vertrekken vanaf de luchthaven van Peretola in Florence, maar kan ook opgeroepen worden door passagiers die vliegen op de luchthaven van Pisa of Bologna. Waar u ook vandaan of heen reist, geniet van de reis in een van ons premium vervoer in Florence . Comfort en topservice zorgen ervoor dat we ons net iets meer kunnen onderscheiden van de reguliere taxi's in Florence, terwijl onze vervoerstarieven scherpgeprijst en concurrerend blijven. Een professionele vervoersdienst naar uw hotel, het stadscentrum of een evenement waar u moet zijn, kan uw verblijf in Italië een stuk aangenamer en stressvrijer maken. Kies een voertuig uit verschillende klassen en zie welke het beste aansluit op uw vervoersbehoeften. Ons luchthavenvervoer in Florence bestaat uit auto's van verschillende topmerken als Audi en BMW. We hebben ook minibusjes in ons wagenpark ter beschikking als u met een grotere gezelschap naar Florence reist. Uw persoonlijke chauffeur wacht u op in de aankomsthal met een naambordje wanneer u de terminal uitstapt. De chauffeur helpt u met uw bagage en begeleidt u naar het door u gekozen voertuig. Als u uw vluchtnummer van tevoren opgeeft, kunnen wij de vlucht volgen en anticiperen op eventuele vertragingen. Hiervoor worden er geen extra kosten in rekening gebracht als uw vlucht vertraging oploopt. 

Waarom gaan voor luchthavenvervoer in Florence?

De eerste reden om voor ons luchthavenvervoer in Florence te gaan, is simpelweg omdat u service van topkwaliteit verwacht en verdient, of u nu in Florence bent voor zaken of op vakantie. Sixt mydriver combineert exclusiviteit met betaalbaarheid dankzij onze premium voertuigen en vaste tarieven. Het tarief dat wordt weergegeven tijdens het boeken is ook het daadwerkelijke tarief dat u betaalt. De vaste tarieven voor een rit zorgen ervoor dat eventuele vertragingen als gevolg van verkeer of weersomstandigheden geen invloed hebben op hoeveel u betaalt. Ons luchthavenvervoer is iedere dag de hele dag beschikbaar , dus maakt het voor ons niet uit hoe laat uw vlucht landt of vertrekt; uw luchthavenvervoer in Florence staat altijd voor u klaar. Sixt mydrivers professionele chauffeurs zijn op de hoogte van lokale routes in Florence, dus schroom niet naar de beste lokale plekjes of andere informatie omtrent Florence te vragen. Reserveer uw luchthavenvervoer bij Sixt mydriver voor service van topkwaliteit en premium voertuigen van hoge kwaliteit

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren