Luchthavenvervoer van / naar Duitsland met Sixt mydriver

Uw eigen luchthavenvervoer in Duitsland

We bieden luchthavenvervoer van en naar de meeste luchthavens in Duitsland met onze premium diensten tegen scherpe tarieven . In veel Duitse steden zijn onze tarieven te vergelijken met de tarieven van lokale taxidiensten; echter bieden wij meer premium service! Zo wacht uw chauffeur u op in de aankomsthal van de luchthaven met een naambordje waar uw naam op staat. Heeft u eenmaal de chauffeur gevonden, begeleidt deze u en uw bagage naar de auto waarin u lekker kunt ontspannen en van de rit genieten. Voor pickups vanaf de luchthaven kunt u ons ook van uw vluchtnummer voorzien, zodat we eventuele wijzigingen in de aankomsttijd van uw vlucht in de gaten kunnen houden en daarop kunnen anticiperen. Het gemak dient de mens!

Waarom Sixt mydriver gebruiken in Duitsland?

Naast het feit dat we scherpe tarieven aanbieden voor onze diensten, bestaat ons wagenpark ook alleen maar uit auto's van topmerken als BMW, Mercedes-Benz en nog veel meer premium modellen. Onze professionele chauffeurs zijn ook allemaal Engelssprekend, dus ook als internationale reiziger kunt u ervan op aan dat u in alle volledigheid geholpen zult worden.

In alle genoemde steden kunt u 24/7 vervoer boeken van en naar waar u heenwilt. U naar de luchthaven vervoeren voor een vlucht die midden in de nacht vertrekt is voor ons is geen enkel probleem. Boek eenvoudig een rit via de website of via onze app voor iOS of Android. In beide gevallen kunt u eenvoudig uw gewenste betaalmethode opgeven, de betaalgegevens linken aan uw persoonlijke gegevens en de betaling doorvoeren. U betaalt vooraf en hoeft dus geen cash mee te nemen om in de auto te betalen.

We hopen u gauw te mogen verwelkomen in Duitsland!

luchthavenvervoer in duitsland

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren