Luchthavenvervoer Dubai (DXB)

UW LUCHTHAVENVERVOER IN DUBAI MET SIXT MYDRIVER

Het vervoer van en naar Dubai International Airport (DXB) kan niet eenvoudiger zijn met uw voorafgeboekt luchthavenvervoer in Dubai van Sixt mydriver . Geen gejaag op een taxi meer in de woestijnhitte of puzzelen waar u heen moet. In plaats daarvan kunt u zich lekker ontspannen in de koelte van ons luxe luchtavenvervoer in Dubai met airconditioning, terwijl een van onze zeer professionele chauffeurs u snel en efficiënt naar uw bestemming vervoert. Ons wagenpark bestaat volledig uit gerespecteerde merken zoals Mercedes-Benz, BMW, Audi en Jaguar, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in stijl en comfort aankomt. Onze scherpgeprijste tarieven maken het gemakkelijk voor u om uw reis van tevoren te realiseren. Daarnaast kunt u onze diensten 24/7 boeken via onze website of via onze smartphone app.


Dubai International Airport gegevens

Luchthavencode DXB
Adres Dubai - United Arab Emirates
Telefoonnummer +971 4 224 5555
Aant. terminals 3
Website www.dubaiairports.ae/
Afstand tot stadshart 13km

Privaat luchthavenvervoer naar Dubai Airport

Ons luchthavenvervoer in Dubai kan u op ieder uur van de dag of nacht oppikken op een locatie naar keuze; hetzij vanaf uw hotel in het centrum van de stad of een ander deel van Dubai. Omdat we het u zo ontspannen en gemakkelijk mogelijk willen maken, staat onze chauffeur al klaar om u te helpen uw bagage over te brengen naar uw wachtende auto. Als u terugkeert van een familievakantie met de kinderen of als u druk bezig bent geweest met wat retailtherapie in de 70 winkelcentra van de stad, zou u ook de keuze kunnen maken een van onze executive minibusjes te boeken om u dat extra beetje ruimte te geven. Ons luchthavenvervoer in Dubai geeft vele mogelijkheden !

  • Scherpe tarieven voor onze uiteenlopende autoklasse's
  • 24/7 beschikbaar overal in Dubai
  • Vaste tarieven die u van tevoren elektronisch betaalt
  • Eenvoudig en snel boeken via onze Sixt mydriver app of website

Luchthavenvervoer in Dubai altijd tot uw dienst

Met ongeveer 70 miljoen passagiers per jaar is Dubai Airport een van de drukste luchthavens ter wereld. Met ons luchthavenvervoer zorgen we er echter voor dat u binnen een mum van tijd opgehaald of afgezet wordt bij de luchthaven, ongeacht de drukte. Onze chauffeur staat u op te wachten in de aankomsthal met een gepersonaliseerd naambordje, en als u ons uw vluchtgegevens van tevoren doorgeeft, kunnen we middels flight tracking uw vlucht volgen en rekening houden met eventuele vertragingen. En dit alles zonder extra kosten. Onze chauffeurs hebben veel lokale kennis van de stad, dus u kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs u vlot naar uw bestemming brengen. Geniet van een stijlvolle manier van vervoerd te worden in Dubai.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren