Vervoer naar Disneyland Parijs van Sixt mydriver

Vervoer van & naar Disneyland Parijs

  • Pickup in de aankomsthal van iedere luchthaven in Parijs
  • 24-uursservice per dag om zowel vroege als late vluchten op te vangen
  • Beschikbaar voor tot wel 5 passagiers met bagage 
  • Vaste tarieven op alle ritten naar Disneyland Parijs

Uw persoonlijk vervoer naar Disneyland Parijs

Sixt mydriver biedt vervoer naar Disneyland Parijs om u (en uiteraard uw vrolijk gezinnetje) snel en stresvrij van de luchthaven naar Disneyland Parijs te vervoeren. Vliegt u vanaf Charles de Gaulle, Orly of Beauvais-Tillé, hebben we altijd een van onze professionele chauffeurs die u staan op te wachten in de aankomsthal om u te begeleiden naar de auto. Als u bij ons boekt, heeft u de keuze uit 4 verschillende autoklasse's, waarvan onze Business Vans tot wel 5 passagiers met bagage kunnen vervoeren. Een belangrijk weetje voor uw vervoer naar Disneyland Parijs met de familie; voor al onze auto's zijn kinderstoelen aan te vragen!

Hoe boekt u uw vervoer naar Disneyland Parijs?

Het boeken van vervoer van Charles de Gaulle, Orly of Beauvais–Tillé naar uw hotel in Disneyland Parijs gaat heel gemakkelijk. Op onze website of onze app kunt eenvoudig het vertrekpunt (de luchthaven) en de eindbestemming invoeren. Laat ons ook weten hoelaat u opgehaald wenst te worden en kies uw gewenste autoklasse. We maken ook gebruik van flight tracking functies voor ons vervoer naar Disneyland Parijs . Geeft u ons uw vluchtnummer door, dan houden wij eventuele wijzigingen rondom de vlucht bij. Dit betekent dat wij ad-hoc anticiperen op eventuele vertragingen van uw vlucht en we uw ophaaltijd automatisch daaraan aanpassen. Let wel: dit is alleen mogelijk bij het opgeven van uw vluchtnummer tijdens het boeken .  Vergeet daarnaast ook niet in het opmerkingenvak aan te geven met hoeveel kinderen u reist, zodat u verzekerd bent van kinderstoelen bij uw rit. Als u het aantal kinderen, de leeftijd, de lengte en het gewicht in het opmerkingenvak doorgeeft, kunnen wij ervoor zorgen dat ieder kind een kinderstoel naar wens heeft!

Luchthavens in Parijs naar Disneyland

   Rit Afstand Geschatte prijs
   CDG naar Disneyland Parijs 44km €79
   ORY naar Disneyland Parijs 48km €83
   BVA naar Disneyland Parijs  124km €155


We hopen u te mogen verwelkomen in Parijs en wensen u veel plezier in Disneyland! Neem ook een kijkje bij onze andere diensten:

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren