Luchthavenvervoer van / naar Detroit (DTW) met Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar Detroit Metro Airport

✓ Vlot en premium vervoer naar luchthaven DTW. Uw chauffeur staat al te wachten in de aankomstterminal!

✓ U heeft de keuze uit auto's van onze verschillende autoklasse's. Kies voor onze Economy Class of reis luxe in onze First Class auto's.

✓ Betaal een vast tarief; geen onverwachtse of extra kosten vanwege file's of vertragingen van de vlucht.

✓ U heeft tot 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickups vanaf luchthaven Detroit Metro.

Persoonlijk luchthavenvervoer in Detroit

Reizen van en naar de luchthaven kan vaak een erg vermoeiende taak zijn. Bent u eenmaal in Detroit aangekomen, ontspan en laat een van onze chauffeurs u ophalen. Onze chauffeurs brengen u overal in de stad Detroit waar u wenst. Ons uitgebreid wagenpark bestaat uit sedans, minibusjes en SUVs , dus voor ieder wat wils. Geef vooraf bij het boeken aan welke klasse u mee wenst te reizen en we zorgen ervoor dat u na uw vlucht kunt instappen en lekker relaxen. 

Betrouwbaar vervoer naar Detroit centrum

Zodra u uw rit online of op de Sixt mydriver app heeft geboekt, staat uw chauffeur bij aankomst voor u klaar in de aankomsthal met een naambordje met uw naam erop. Deze neemt uw bagage uit handen en begeleidt u naar uw premium luchthavenvervoer . Geen gedoe dus met het nog moeten aanhouden van een taxi of het moeten reizen met openbaar vervoer. Stap in, ontspan en laat uw chauffeur al het werk doen; zo makkelijk kan het zijn in Detroit. Voer tijdens het boeken uw vluchtnummer in wij tracken uw vlucht op vertragingen en wijzigingen. Uw chauffeur zal dan kosteloos op het actuele moment van landen op u blijven wachten. Bekijk de boekingsvoorwaarden voor meer informatie omtrent kosteloze wachttijden.

Reis naar DTW op uw gemak

Of u nu vanuit uw huis in Detroit naar het vliegveld gereden wordt of uw reis juist in de stad ëindigt, ons luchthavenvervoer maakt het allemaal mogelijk. Met trots presenteren we u de hoge kwaliteit en professionaliteit van onze hoffelijke chauffeurs, die er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw rit naar de luchthaven ontspannen en veilig verloopt. Met een service die 24/7 op te roepen is en de mogelijkheid om overal in Detroit opgehaald en afgezet te worden, is er haast geen betere manier om naar de luchthaven te reizen. Ervaar onze service nu eerstehands!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren