Luchthavenvervoer Dallas (DFW) | Onderweg met Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van & naar luchthaven Dallas/Fort Worth

✓ Uw chauffeur wacht u op in de aankomsthal van luchthaven Dallas/Fort Worth. U wordt geholpen met uw bagage en begeleid naar uw vervoer.

✓ Kies uit een aantal autoklasse's, variërend van taxi-vergelijkbare prijzen tot aan eersteklas vervoer met ruimte tot wel 5 passagiers.

✓ U betaalt een vast tarief tijdens het vooraf boeken. Hierin zitten alle extra kosten al inbegrepen.

✓ Geniet van 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickups vanaf luchthaven DFW. 

Uw persoonlijk luchthavenvervoer in Dallas

Gebruik ons Sixt mydriver luchthavenvervoer om van of naar luchthaven Dallas/Fort Worth te reizen. Wij streven ernaar vervoer aan te bieden die veel comfortabeler en handiger is dan het openbaar vervoer of een reguliere taxi. Boek eenvoudig online via onze website of via onze app voor 24/7 luchthaven pick-ups en kies uit een breed scala van verschillende autoklasse's. Of u nu alleen reist, met collega's of met het hele gezin; u zult zeker aan uw trekken komen. Vul het boekingsformulier in bovenaan de pagina om alle beschikbare opties en bijbehorende prijzen voor uw luchthavenvervoer   in Detroit te zien. Als alternatief kunt u de Sixt mydriver app downloaden en uw rit daar boeken.

Van DFW naar Dallas centrum

Wanneer u in Dallas aankomt, zal uw chauffeur u opwachten in de aankomsthal. De chauffeur helpt u met uw bagage en begeleid u naar de auto om aan uw rit te beginnen. Als u tijdens het boeken uw vluchtnummer indient, kunnen onze chauffeurs uw vlucht volgen en anticiperen op eventuele vluchtwijzigingen. Hierdoor kunnen ze u op actuele tijdstippen ophalen. Bovendien bieden we kosteloze wachttijd op de luchthaven. Kijk voor meer informatie op onze Boekingsvoorwaarden om te zien wat de wachttijd voor uw gekozen klasse is. Vermijd het openbaar vervoer en geniet van een ontspannende rit naar uw bestemming in Dallas.

Ontspannen rit naar luchthaven Dallas

Uiteraard bieden we ritten in beide richtingen; verblijfplaats naar luchthaven en vice versa. In beide gevallen kunnen we u garanderen dat u een stuk relaxter bent bij uw aankomst. We halen u direct op voor de deur van uw verblijfplaats in Dallas en rijden u naar luchthaven Dallas. Ons wagenpark bestaat uit luxe sedans, minibusjes en SUV's . Heeft u iets extra's nodig als een kinderstoeltje omdat u met kinderen rijst, geef dit aan in het opmerkingenvakje tijdens het boeken en we zorgen ervoor dat uw auto met uw verzoek is uitgerust. Ons luchthavenvervoer in Dallas is 24/7 beschikbaar, dus u kunt uw vlucht op ieder gewenst tijdstip halen. Onze chauffeurs lopen tot het verst mogelijk punt met u mee de terminal in en wenst u een veilige vlucht. Dat is waar de service van Sixt mydriver voor staat!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren