Luchthavenvervoer Cuneo (CUF) | Onderweg met Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van & naar luchthaven Cuneo International

✓ We halen u op op luchthaven Cuneo en rijden u overal naartoe in Cuneo, Turijn en omstreken.

✓ Laat openbaar vervoer links liggen en geniet van uw eigen auto uit ons luchthavenvervoer. Kies de autoklasse die het beste aansluit op uw behoeftes.

✓ Geen verborgen of extra kosten; betaal een vast tarief vooraf de rit. De prijs die u ziet tijdens het boeken is de prijs die u daadwerkelijk betaalt.

✓ Geniet van een kosteloze wachttijd op de luchthaven in Cuneo. Uw chauffeur verwacht u!

Luchthavenvervoer in Cuneo

Wanneer u luchthavenvervoer van Sixt mydriver van luchthaven Cuneo naar uw hotel in Turijn boekt, zult u genieten van een stressvrije service . Onze prijzen zijn toereikend voor alle budgetten en zijn altijd concurrerend met het lokale openbaar vervoer. We hebben een reeks vervoersklasse's, te beginnen met Economy Light, die perfect is voor zowel zakenreizen als vakanties. Het boeken van luchthavenvervoer gaat snel en eenvoudig via onze website of door het downloaden van onze app voor Android en iOS . Zodra uw boeking is gemaakt, staat de prijs vast en zal deze gedurende de rit ook niet veranderen; ook niet als uw vlucht is vertraagd of er file is.

Reizen naar Cuneo of Turijn

Bij het boeken van uw rit heeft u de mogelijkheid om uw vluchtnummer te geven. Zo bent u er zeker van dat uw vriendelijke en professionele chauffeur in de aankomsthal klaarstaat om u te begroeten met naam en toenaam. Vervolgens helpt uw chauffeur u graag met uw bagage terwijl hij u begeleidt naar uw wachtende premium auto. Het reserveren van luchthavenvervoer van Sixt mydriver betekent dat u zelf niet de route hoeft uit te stippelen middels gebruik van lokale vervoersmiddelen, of na te denken over te moeten betalen in de lokale valuta. Onze chauffeurs hebben allemaal een goede lokale kennis en zullen u wijzen op de bezienswaardigheden van Turijn tijdens de rit van luchthaven Cuneo naar uw hotel of andere verblijfplaats.

Optimaal comfort op weg naar de luchthaven

Wanneer het tijd is om terug te keren naar de luchthaven van Cuneo of de stad te verlaten voor een zakenreis of vakantie, zal een chauffeur opnieuw tot uw beschikking staan om u op te halen en naar de luchthaven te vervoeren. Neem plaats en ontspan terwijl u en uw bagage zo dicht mogelijk bij uw incheckpunt worden afgezet. Ons luchthavenvervoer is 24/7 te boeken . Een uur voordat u wordt opgepikt, sturen we u een e-mail of sms met de gegevens van uw chauffeur en de auto waarin deze u komt ophalen. Wij realiseren ons dat reisplannen soms veranderen. Daarom kunt u uw rit tot een uur voor de geplande pickuptijd annuleren. Let wel erop dat de annuleringsvoorwaarden anders gelden voor boekingen per uur. Voor meer informatie, raadpleeg onze annuleringsvoorwaarden. 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren