Luchthavenvervoer van / naar Como met Sixt mydriver

Premium luchthavenvervoer in Como

Sixt mydriver biedt eersteklas luchthavenvervoer van en naar luchthaven Milaan-Malpensa en andere luchthavens in de regio rondom Como, Italië. Wij proberen ons van reguliere vervoersdiensten te onderscheiden door onze keuze uit luxevoertuigen van o.a. Mercedes-Benz en BMW, zodat u comfortabel en stijlvol van uw rit vanaf het vliegveld kunt genieten. Onze vervoersdiensten onderscheiden zich van onze concurrenten in Italië door de combinatie van luxe voertuigen en scherpe tarieven. Ons luchthavenvervoer in Como is 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken. Ook onze klantenservice staat 24/7 klaar om u te allen tijde te helpen bij vragen die u heeft omtrent ons luchthavenvervoer in Como.

Laat u vervoeren in luxe

Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd de luchthaven bereikt zodat u stressvrij op het vliegtuig kunt stappen. Wij halen u direct aan huis op of bijvoorbeeld in uw hotel of een ander adres in Como en omstreken naar keuze. Uw chauffeur helpt u uw bagage in de auto te laden zodat jullie snel onderweg kunnen zijn. Reist u met een groep of met een grote hoeveelheid bagage, dan bieden wij ook een ruime minibus beschikbaar . Zodra u op de luchthaven bent aangekomen, zal uw chauffeur u helpen uw bagage te lossen en neemt u mee naar de vertrekhal waar u aan uw vlucht kunt beginnen.

Reis rond in Como met ons luchthavenvervoer

Of u nu zakelijk of voor vrijetijdsbesteding naar Como reist, u kunt er zeker van zijn dat u comfortabel en stijlvol reist met luchthavenvervoer van Sixt mydriver . Nadat u van boord bent gegaan van uw vliegtuig op de luchthaven, zal uw chauffeur u opwachten bij de aankomsthal met een gepersonaliseerd naambordje; u kunt deze niet missen! Als u tijdens uw boeking uw vluchtgegevens aan ons doorgeeft, volgen we uw vluchtstatus zorgvuldig en passen we uw overstapschema aan wanneer dat nodig is. Dit is allemaal kosteloos, ook als uw vlucht vertraagd is.

Bent u een nieuwe klant bij ons, klik dan  hier  en ontvang een korting op uw eerste rit.

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren