Luchthavenvervoer op Cincinnati (CVG) van Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar Cincinnati/Northern Kentucky International Airport

✓ Laat u ophalen op luchthaven Cincinnati en u overal naartoe rijden in de stad of omstreken.

✓ Kies uit ons premium wagenpark met auto's verdeeld in verschillende klasse's met prijzen die voor een ieder toereikend zijn.

✓ Betaal een vast tarief bij uw boeking; deze blijft voor en na de rit onveranderd. Alle extra kosten zijn namelijk inbegrepen in de prijs.

✓ Geniet van 60 minuten kosteloze wachttijd als u wordt opgehaald vanaf de luchthaven in Cincinnati.

Privé luchthavenvervoer in Cincinnati

Met luchthavenvervoer van Sixt mydriver kunt u lekker relaxen en genieten van een comfortabele rit tussen Cincinnati/Northern Kentucky Airport (CVG) en uw huis of hotel in het centrum van Cincinnati. Ons luchthavenvervoer is 24/7 beschikbaar, dus maakt het niet uit om hoelaat u gebruik wilt maken van onze diensten. Daarnaast zijn onze tarieven scherpgeprijst en concurrerend met lokale vervoerssystemen. Eenmaal geboekt, staat de prijs van uw rit met ons luchthavenvervoer vast en zal dus ook niet veranderen; zelfs als uw vlucht iets is vertraagd of u in het centrum zwaar verkeer tegemoetkomt. Ook zijn onze autoklasse's ingericht zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger te bedienen.

Reizen naar Cincinatti centrum

Als u tijdens het boeken uw vluchtgegevens indient, kunnen onze chauffeurs uw vluchtwijzigingen in de gaten houden en daar tijdig op anticiperen. Dit wordt gedaan zodat ze op tijd op de luchthaven aanwezig zullen zijn om u op te wachten, u met uw bagage te helpen en aan de rit te beginnen. B oek uw eigen luchthavenvervoer gemakkelijk, snel en eenvoudig via onze website of gebruik de mobiele app. Het gebruiken van ons luchthavenvervoer neemt alle stress weg die u wellicht zou kunnen krijgen van het reizen met openbaar vervoer. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken om de juiste valuta op zak te hebben. Met behulp van de uitstekende lokale kennis van onze chauffeurs krijgt u ook nog eens de beste inside informatie met betrekking tot alles wat er in Cincinnati te zien valt.

Vervoer naar de luchthaven in maximaal comfort

Wanneer het tijd is om terug te keren naar Cincinnati/Northern Kentucky Airport (CVG) na uw verblijf in de stad, staat een van onze chauffeurs opnieuw voor u klaar. Mochten er wijzigingen plaatsvinden in uw reisplannen, kunt u de rit zo nodig op voorhand annuleren. Houd hierbij wel rekening met de geldende annuleringsvoorwaarden, zoals te vinden in onze Boekingsvoorwaarden . Voor uw gemoedsrust sturen wij u kort voor de ophaaltijd altijd een SMS of e-mail met alle gegevens over uw auto en chauffeur. Als extra bonus kunnen leden van frequent flyer programma's zoals de Virgin Atlantic Club bij iedere rit met ons luchthavenvervoer zelfs airmiles verdienen .

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren