Luchthavenvervoer van / naar Chicago met Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar Chicago luchthavens

Begin uw bezoek aan Chicago, Illinois goed door uw eerste rit te boeken bij Sixt mydriver. Ons luchthavenvervoer met chauffeur staan op u te wachten wanneer u landt op luchthavens O'Hare International of Chicago Midway. Geniet van een veilige en snelle reis naar het hotel of de zakenwijk in het centrum van uw stad hebt. Bij het boeken van een luchthavenshuttle kiest u een luxe voertuig uit onze Executive-vloot met de modellen BMW, Mercedes-Benz, Jaguar en Audi. Onze meertalige reserveringsadviseurs zijn de klok rond, zeven dagen per week beschikbaar om uw reservering te nemen en eventuele vragen te beantwoorden. U zult ontdekken dat onze prijzen concurrerend zijn met andere taxi-alternatieven , terwijl onze vaste prijs beleid geeft u totale controle over vakantie of zakelijke budgetten, zelfs als uw vlucht naar O'Hare is vertraagd.

Haal het optimale uit uw reis

Vliegt u aan het eind van uw vakantie vanuit O'Hare International Airport of gaat u op weg naar een zaken- of plezierreis elders? Reis dan naar de luchthaven in stijl in ons luchthavenvervoer . Onze chauffeurs zullen pikken u op bij u thuis of uw hotel en zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven aankomt. Ook zullen zij u helpen met uw bagage. Met hun lokale kennis van de stad kunnen ze snel navigeren door wegbeperkingen en files vermijden. Als u vindt dat u veel bagage heeft of met een grotere groep reist, geef dit door tijdens de boeking en boek onze ruimere autoklasse.

Een warm welkom van uw chauffeur in Chicago

Wanneer u aankomt in de aankomsthal op de luchthaven van O'Hare, zal uw Sixt mydriver chauffeur u opwachten met een gepersonaliseerd naambordje . Vervolgens begeleidt deze u naar de auto die u heeft geboekt als luchthavenvervoer. Het enige wat u hoeft te doen is plaats te nemen, achterover te leunen en te genieten van snel en ontspannen vervoer naar de fascinerende stad Chicago. Wanneer u boekt of voordat u uw reis naar Chicago begint, geef uw vluchtnummer op en wij zullen wijzigingen rondom uw vlucht volgen om ervoor te zorgen dat uw chauffeur op het juiste tijdstip op de luchthaven in voldoende tijd om u te ontmoeten.

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren