Luchthavenvervoer op Chengdu (CTU) van Sixt mydriver

Luchthavenvervoer naar/van luchthaven Chengdu Shuangliu International

✓ Laat u oppikken vanaf de aankomsthal op luchthaven Chengdu en vervoeren naar overal in de stad.

✓ Kies uw gewenste autoklasse uit een aantal opties. Of u nu een eersteklas service nodig heeft, in een groep tot 5 passagiers reist of simpelweg vervoer nodig heeft, wij staan klaar voor u.

✓ Betaal een vast tarief bij de boeking. Alle extra kosten zitten al in de prijs inbegrepen.

✓ Geniet van een kosteloze wachttijd bij aankomst op luchthaven Chengdu; tot maximaal 60 minuten tot u bij uw chauffeur bent.

Privé luchthavenvervoer in Chengdu

Luchthavenvervoer boeken in Chengdu bij Sixt mydriver is de ideale manier om kennis te maken met een van China's grootste steden. We hebben een ruime keuze aan voertuigen beschikbaar in ons wagenpark wanneer u een reservering maakt via onze website of de app. U betaalt een vast tarief, en dat daarin zitten alle extra kosten al verwerkt. Dus geen verassingskosten na de rit. Of u nu in de stad bent voor de traditionele theehuizen en theaters, of om zaken te doen met een van de vele internationale bedrijven in de stad, ons luchthavenvervoer is beschikbaar op elk moment van de dag .

Van de luchthaven naar het stadshart

Met meer dan 40 miljoen bezoekers per jaar is luchthaven Chengdu Shuangliu International een van de drukste in China. En hoewel u de mogelijkheid hebt om gebruik te maken van het lokale openbaar vervoer, is het een stuk stressvrijer om gebruik te maken van ons luchthavenvervoer . Uw chauffeur pikt u op in de aankomsthal en brengt u direct naar uw hotel of andere verblijfplaats. Als uw aankomst is vertraagd, kunnen we het pickuptijdstip dienovereenkomstig en kosteloos aanpassen met de aangifte van uw vluchtgegevens. U kunt zelfs frequent flyer punten verdienen door met ons te reizen, waardoor u in de toekomst bespaart op vervoerskosten.

Vervoer naar luchthaven Chengdu

Zodra u aan het einde van uw verblijf in Chengdu bent en moet weer op uw weg terug naar de luchthaven, staat ons luchthavenvervoer voor u klaar, ongeacht het tijdstip van de dag of zelfs nacht . Met uw chauffeur die u op de stoep van uw verblijfplaats komt ophalen, is het een veel meer ontspannen ervaring dan een trein te pakken naar de luchthaven in bijvoorbeeld spitsuren. U kunt ook een kinderzitje aanvragen als u met het hele gezin reist.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren