Luchthavenvervoer van / naar Chemnitz met Sixt mydriver

Stressvrij luchthavenvervoer in Chemnitz

Of u nu in Dresden of op een andere luchthaven in de buurt van Chemnitz vliegt, u kunt genieten van een uitstekend verzorgde rit met ons luchthavenvervoer richting uw bestemming in Chemnitz. Een van onze chauffeurs zal u opwachten met een naambordje met uw naam erop. De chauffeur helpt u vervolgens met uw bagage naar de auto en uw rit naar uw hotel of andere verblijfplaats in Chemnitz begint. Dankzij Sixt mydriver is het lang wachten op een taxi op de luchthaven iets van het verleden. Met ons luchthavenvervoer hoeft u zich op de luchthaven geen zorgen te maken - u boekt uw rit op voorhand en u bent onderweg!

Privévervoer de stad in

We halen u op van de internationale luchthaven in Dresden of een andere luchthaven in de omgeving. Als uw vlucht is vertraagd, dan zorgt uw chauffeur ervoor dat deze aanwezig zal zijn op het actuele landingstijdstip. Dit kunnen we realiseren door middel van het vluchtnummer dat u tijdens de boeking invoert. Op uw weg naar de stad kunt u misschien een aantal van de bezienswaardigheden zien die Chemnitz te bieden heeft. Kijk bijvoorbeeld uit naar kasteel Klaffenbach, de Markuskirche en het historische oude stadhuis, allemaal vanuit uw luxe luchthavenvervoer !

Geniet van de voordelen van Sixt mydriver

We onderscheiden ons van een reguliere taxidienst door vaste tarieven aan te bieden op luchthavenvervoer . Dat betekent dat u op voorhand al weet hoeveel uw rit kost voordat uw reis begint. Deze prijs blijft onveranderd, ongeacht de onvoorziene omstandigheden als fileverkeer en vluchtvertragingen. Boek eenvoudig middels de boekingsmachine op onze website nog gemakkelijker op onze app. U kunt 24 uur per dag een rit boeken, dus of u nu vroeg 's morgens of laat 's avonds op de luchthaven moet zijn, wij brengen u probleemloos erheen. Wilt u meer van de stad verkennen? Maak gebruik van onze diensten als sightseeingtour door Chemnitz en haal het maximale uit onze diensten!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren