Luchthavenvervoer op Charlotte (CLT) van Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar Charlotte Douglas International Airport

✓ Uw chauffeur wacht u op op Charlotte Airport. U wordt geholpen met uw bagage en begeleid naar de auto.

✓ Kies uit een aantal autoklasse's van laagdrempelig tarief tot eersteklas en zelfs minibusjes voor tot wel 5 passagiers.

✓ Geniet van vaste tarieven; geen extra onvoorziene kosten zoals bij een reguliere taxi. Onze tarieven staan vast vanaf het moment dat u boekt

✓ Gratis wachttijd van 60 minuten bij pickups vanaf de luchthaven in Charlotte. Geen probleem dus als het iets langer duurt om bij de chauffeur te komen dan gepland.

Privévervoer in Charlotte

Geniet van een stressvrije en comfortabele rit tussen Charlotte Douglas International Airport (CLT) en uw hotel of zakelijke bestemming in het centrum met ons Sixt mydriver luchthavenvervoer . Ons luchthavenvervoer is 24 uur per dag en 7 dagen per week te boeken tegen scherpe tarieven die concurreren met de lokaal geldende tarieven voor vervoersdiensten in Charlotte. Zodra uw prijs is vastgesteld, verandert deze gegarandeerd niet. Ook niet als u in fileverkeer komt vast te zitten. Onze voertuigklasse's beginnen bij Economy Light en zijn veelal toereikend voor alle budgetten. Bovendien zijn ze op maat gemaakt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Betrouwbaar vervoer naar het centrum

Vul uw vluchtnummer in wanneer u uw reservering maakt en uw professionele chauffeur wacht in de aankomsthal met een warme en vriendelijke begroeting op u. De chauffeurs helpen u altijd met uw bagage als ze u begeleiden naar de auto. Reserveren gaat geheel eenvoudig; bezoek onze website of download onze mobiele app. Met Sixt mydriver luchthavenvervoer vermijdt u de stress van het gebruiken van en uw weg te vinden met de lokale vervoerssystemen of het hebben van de juiste valuta bij de hand bij aankomst. Al onze chauffeurs hebben een uitstekende lokale kennis en zullen u graag wijzen op de bezienswaardigheden van Charlotte terwijl zij u naar uw hotel brengen.

Uw nummer 1 luchthavenvervoer

Wanneer u terug moet keren naar Charlotte Douglas International Airport (CLT) aan het einde van uw bezoek, of als u vertrekt voor een zakenreis of vakantie, zal uw chauffeur wederom voor u klaarstaan om u naar de luchthaven te brengen voor het vertrek van uw vliegtuig. We weten dat er soms onvermijdelijke wijzigingen moeten worden aangebracht in de reisplannen, dus is het mogelijk uw rit tot max. een uur voor uw geplande pickup kosteloos te annuleren . U krijgt tot een uur voor de rit begint een e-mail of SMS met de gegevens van de auto en chauffeur die u komt ophalen. Als u deel uitmaakt van een frequent flyer programma zoals de Virgin Atlantic Club, kunt u zelfs miles verdienen bij elke reis.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren