Luchthavenvervoer op Chandigarh (IXC) van Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar luchthaven Chandigarh International

✓ Ontmoet uw chauffeur in de aankomsthal van Chandigarh International. Uw chauffeur helpt u met uw bagage en begeleidt u naar uw auto.

✓ Kies uw gewenste autoklasse. Of nu een luxe auto wenst of een auto voor een groot gezelschap tot wel 5 personen, het is allemaal mogelijk.

✓ Betaal een vast tarief alvorens de rit begint. Alle extra kosten zitten al in de prijs inbegrepen.

✓ Geen onverwachtse extra kosten dus! Geniet van 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickup vanaf luchthaven Chandigarh.

Privévervoer in Chandigarh

Eenmaal in Chandigarh, waarom zou u niet genieten van comfortabel en stressvrij vervoer van luchthaven Chandigarh naar uw hotel of andere bestemming in de Indiase regio met ons luchthavenvervoer ? Sixt mydriver luchthavenvervoer is concurrerend scherp geprijsd ten opzichte van de reguliere taxidiensten en is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Zodra uw reservering is gemaakt, staat de prijs vast en is gegarandeerd niet te veranderen; zelfs als uw vlucht is vertraagd* of u in Chandigarh in zwaar verkeer vast komt te zitten. Onze dienst is ontworpen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers en ons aanbod van autoklassen varieert van Economy Light tot First class , zodat onze diensten voor alle budgetten toereikend zijn.

Van de luchthaven naar het centrum

Bij het boeken van een rit vanaf de luchthaven vragen we u uw vluchtnummer door te geven, zodat uw chauffeur op het juiste actuele tijdstip in de aankomsthal klaarstaat om u te ontvangen. Al onze chauffeurs zijn vriendelijk en professioneel en helpen u graag met uw bagage terwijl ze u naar de auto begeleiden. Boek gemakkelijk via de Sixt mydriver website of download onze mobiele app. Met uw voorafgeboekte rit in ons luchthavenvervoer hoeft u niet ter plekke te onderhandelen met lokale taxidiensten of u zorgen te maken over het wisselen naar de lokale valuta bij aankomst. Het enige waar u zich op hoeft te richten is d e ontspannen reis naar uw bestemming .

Vervoer terug naar luchthaven Chandigarh

Wanneer u weer op weg terug moet naar luchthaven Chandigarh staat een van onze chauffeurs u opnieuw op te wachten en vervoert deze u graag naar de luchthaven, ruim op tijd voor uw vlucht vertrekt. U wordt met uw bagage geholpen en zo ver mogelijk bij uw incheckpunt afgezet . Mocht er iets veranderen in uw planning, dan kunt u de rit tot een uur voor uw geplande pickup nog altijd kosteloos annuleren. In geval van een boeking per uur is dit 12 uur van tevoren. De gegevens van uw chauffeur en voertuig worden u ongeveer een uur voor uw pickup per e-mail of per sms toegestuurd. Als u deelneemt aan een Frequent-flyer programma zoals Asia Miles, Singapore Airlines KrisFlyer of Miles & More kunt u zelfs miles verdienen bij elke transfer.

* Na het opgeven van uw vluchtgegevens checken wij automatisch op wijzigingen in de vlucht en wordt de pickuptijd automatisch daarop aangepast.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren