Luchthavenvervoer van / naar Catania (CTA) met Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar luchthaven Catania

✓ Vermijd het moeten zoeken naar een taxi of het meesleuren van uw bagage met het openbaar vervoer. Onze chauffeurs halen u op in de aankomsthal in Catania.

✓ U kunt kiezen uit verschillende autoklasse's voor uw luchthavenvervoer. Onze tarieven beginnen op een vergelijkbaar niveau als van reguliere taxi's met meer premium diensten ook beschikbaar.

✓ De prijs bij het boeken is daadwerkelijk de prijs die u betaalt. In tegenstelling tot taxidiensten staan zijn onze tarieven vast vanaf het moment dat u boekt. Alle extra kosten zijn inbegrepen.

✓ Geen paniek als u langer dan verwacht de paspoortcontrole doorloopt. Uw chauffeur wacht kosteloos tot 60 minuten na de aangegeven ophaaltijd.

Handig luchthavenvervoer in Catania

Met Sixt mydriver kunt u privé luchthavenvervoer boeken tegen een geweldig vast tarief. Dit wil zeggen dat zelfs al belandt u in een file of ervaart u ander soort vertraging onderweg, er komen geen extra kosten bovenop. Ons luchthavenvervoer in Catania biedt 24 uur per dag ritten, en u kunt kiezen uit een breed scala aan luxe, moderne voertuigen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt uw luchthavenvervoer gemakkelijk reserveren dankzij onze handige app of via de website, zodat u altijd uw rit van tevoren heeft geregeld.

Snel en gemakkelijk vervoer

Wanneer u aankomt in Catania, doet Sixt er alles aan om uw zorgen omtrent het reizen uit handen te nemen. Bij de aankomsthal van de luchthaven zal een van onze vriendelijke chauffeurs klaarstaan om u te begroeten en u te helpen uw bagage naar de auto te dragen. Als u uw vluchtnummer tijdens het boeken indient, houden wij in de gaten of uw vlucht vertraging heeft. Zodoende wordt uw ophaaltijd automatisch aangepast en betaalt u niets extra's. De gegevens van de auto en uw chauffeur worden u een uur voor uw aankomst toegezonden, zodat u weet wie voor u klaarstaat als u in Catania aankomt.

Van het hotel naar de luchthaven in stijl

Als u in een hotel in de buurt van Catania verblijft, of nabij een van de populaire lokale toeristische bestemmingen zoals Taormina, Syracuse, of Giardini Naxos, dan staan onze chauffeurs altijd voor u klaar. Met ons luchthavenvervoer ervaart u een vlotte en probleemloze reis , in tegenstelling tot bijv. met het openbaar vervoer. U kunt zelfs Frequent-Flyer mijlen verdienen met iedere rit vanaf de luchthaven. Wij kunnen u op elk moment van de dag of nacht ophalen en u voorzien van handige extra's zoals autostoelen voor kinderen. Daarnaast bieden we gratis annuleringen aan wanneer dit een uur voor uw afgesproken overstaptijd wordt gemeld.* Dit geldt echter alleen voor reguliere A-naar-B ritten. Kijk voor meer informatie op onze Boekingsvoorwaarden.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren