Luchthavenvervoer op Casablanca (CMN) van Sixt mydriver

Luchthavenvervoer van/naar Mohammed V International in Casablanca

✓ Geniet zo snel mogelijk van uw luchthavenvervoer in Casablanca. Uw chauffeur staat al te wachten!

✓ Laat het openbaar vervoer links liggen en geniet van uw privévervoer. Kies de autoklasse die het beste past bij uw behoeftes.

✓ Geniet van vaste tarieven; geen onverwachtse kosten wegens onvoorziene omstandigheden als vertragingen of file.

✓ Gratis wachttijd op de luchthaven tot wel 60 minuten in Casablanca.

Uw privéchauffeur in Casablanca

Sixt mydriver biedt 24/7 luchthavenvervoer in Casablanca , Marokko. Of u nu naar Casablanca reist met vakantiedoeleinden, zakelijk of zelfs als u het geluk heeft om in dit kosmopolitische, financiële centrum te wonen, kunnen wij u een ontspannende rit met ons luchthavenvervoer bieden. Casablanca is gelegen aan de prachtige noordwestkust van Marokko en het centrum van de stad ligt op ongeveer 30 km afstand van de luchthaven. Wij brengen u in comfort en stijl naar uw hotel, huis of een andere bestemming van uw keuze. Wij kunnen voorzien in kinderautostoelen, helpen u met uw bagage en u kunt een rit kosteloos annuleren* indien dit niet meer nodig is. We bieden flexibiliteit, vriendelijke service, scherpe concurrerende tarieven en een groot scala aan voertuigen met optionele extra's; er is geen betere keuze dan Sixt mydriver voor uw luchthavenvervoer.

Luchthavenvervoer naar uw hotel

Casablanca is de grootste stad in Marokko. Dit kan leiden tot een vrij overweldigend gevoel als u niet bekend bent met het gebied. Daarom zijn er onze professionele chauffeurs die hun lokale kennis gebruiken om u snel en veilig naar uw eindbestemming te vervoeren. Wij nemen alle zorg en stress weg uit de laatste etappe van uw reis, zodat u eenvoudig achterover kunt leunen in een van onze premium auto's en ontspannen tijdens uw rit. Geef van tevoren uw vluchtnummer door zodat we de meest nauwkeurige tijd kunnen vinden om u op te halen in de aankomsthal. Dit alles kan online of via onze app worden geboekt en betaald, zodat u bij aankomst geen contant geld in de lokale valuta nodig heeft.

Luchthaven Casablanca

Voor een rit naar de luchthaven kunnen wij u overal in Casablanca en omgeving ophalen. Ons luchthavenvervoer in Casablanca is te boeken in verschillende boekingsklasse's zodat u de auto krijgt die exact aan uw behoefte voldoet. Onze instapklasse is veelal het equivalent van een taxirit, maar in ruil daarvoor krijgt u gepersonaliseerdere service en andere mooie bonusfuncties. Onze vaste-tarieven-garantie stelt u in staat om precies te weten wat u betaalt voor uw rit wanneer u boekt.

*Raadpleeg de Boekingsvoorwaarden voor de voor u geldende annuleringsvoorwaarden

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren